RICHTING GEVEN AAN …

  1. Home
  2. Uncategorized
  3. Artikel detail
RICHTING GEVEN AAN …

Het kan iedereen overkomen. Jarenlang doe jij je werk met veel plezier en opeens wil het niet meer. Zelf maak ik onderscheid tussen een baan en werk. Een baan is iets wat we doen om in ons levensonderhoud te voorzien en onze rekeningen te betalen, maar werk is de reden waarom we hier zijn.

Ben jij benieuwd of je nog wel op koers ligt? Volg jij je hart en wend jij jouw creativiteit aan? Mensen willen leren en creëren.

Herken je kwaliteiten, zoek uit wat je tegenhoudt om verder te komen en zet de eerste stappen in de richting van de toekomst, in welke fase van je leven je ook bent. Vanuit dit punt kun jij je werk en jouw ontwikkeling weer in beweging krijgen. Je vindt de energie weer om doelen na te streven.

Ik hoop dat je heerlijk hebt kunnen genieten van het onstuimige weer van de afgelopen dagen. Het afgelopen weekend voelde voor mij alsof heel Nederland een grote zucht slaakte; het najaar is begonnen. Genieten van het uitwaaien aan strand of in de bossen met de kleurenpracht. Even tijd voor jezelf (en voor elkaar). De herfst doet iets bijzonders met ons. We gaan naar buiten, voelen ons verbonden met de ander door het tonen van onze kwetsbaarheid en maken plaats voor elkaar in deze 1,5 meter maatschappij.

Terwijl in de natuur gewerkt wordt aan het creëren van nieuw leven (oud blad maakt plaats voor nieuw blad, drachtige dieren), doen wij dat ook. Het najaar is een heerlijke tijd om bezig te zijn met jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Overal om mij heen zie ik mensen hiermee bezig zijn. Het najaar doet ons tot besef komen nieuwe dingen te plannen en te gaan ondernemen.

Je kan die energie, die het najaar met zich meebrengt mooi gebruiken om nieuwe projecten in beweging te brengen. Zo ben ik de afgelopen dagen bezig geweest om een training te ontwikkelen en gestart om een boek te schrijven! Misschien bruisen er ook ideeën ook bij jou door je hoofd en het voelt heerlijk om die ideeën nu om te zetten in iets concreets. Ook lekker fysiek bezig zijn voelt heerlijk met dit weer. Wandelen, hardlopen, fietsen, houthakken, etc. Allemaal manieren om de najaars energie lekker door je lijf te laten stromen.

Misschien wordt het nu een paar dagen een beetje regenachtig, maar de natuur ontwikkelt gewoon door. Regen zorgt voor groei. Ik hoop dat je een mooie najaars tijd hebt en dat je de energie gebruikt om te doen waar je blij van wordt.

Kun je steun hierbij gebruiken laat het mij weten! Graag help ik je bij het bepalen van jouw (organisatie)doelen en biedt daarbij handvatten gebaseerd op wat jij wil.

De telefoon ligt in mijn bereik – indien je belt dan hebben wij ons eerste gesprek. Ik hoor graag van je!

Klik op Maria om naar het profiel te gaan. 

designer

Auteur Sinds: 02/07/2020

Laat Je Reactie Achter