Happythoughts met Naomi

  1. Home
  2. Emotioneel Welzijn
  3. Artikel detail
Happythoughts met Naomi

Vanuit een heleboel persoonlijke en vooral vervelende ervaringen ben ik een aantal jaar geleden tot de conclusie gekomen dat ik mijn pijn, verdriet, en afwijzing juist kan inzetten om andere mensen te helpen.
Anderen helpen is iets wat ik graag doe én belangrijk vind.
Ik geloof namelijk dat we een vervuld leven kunnen leven wanneer we niet alleen zorg dragen voor onszelf maar ook voor onze omgeving.
Of dit nu bekenden of onbekenden zijn.
Daarom ben ik zo enthousiast over dit platform.

Wie ben ik?
Mijn naam is Naomi Zoutman, 27 jaar en ben geboren en getogen in Alphen aan den Rijn.
Ik ben momenteel met een supergaaf avontuur bezig waarmee ik door heel Nederland reis op zoek naar bijzondere verhalen, manieren van leven en allerlei verschillende culturen.
Ik heb géén woning meer. Dit is een hele bewuste keuze geweest van mij. Ik stap hiermee nog verder uit mijn comfortzone dan ik al deed, leer heel veel op persoonlijk vlak en daarnaast kan ik hiermee ook mijn scala aan skills verbreden en versterken door alle ervaringen die ik tijdens dit avontuur mee maak en ervaar.

Wie kan ik helpen?
Dit is iets wat ik nooit een makkelijke vraag gevonden en wellicht ga ik dit ook nooit zo ervaren.
Altijd al ben ik een gevoelsmens geweest en daarom is logica is voor mij een stuk minder interessant.
Wanneer iets goed voelt, doe ik het en wanneer iets niet goed voelt doe ik het niet, dit is ook mijn manier van werken tijdens het coachen.
Bij mij is het vooral ervaren, we duiken samen het onbekende in en gaan op reis in jouw binnenwereld. Wat speelt zich af bij jou? Waarom is dit er? Wat wilt het jou vertellen? Waar focus jij je op? En waar focus jij je niet op? Wat is belangrijk voor jou en wat wil je vooral niet? Wat is het probleem achter het probleem en waar wil je naar toe?

Wat is mijn expertise?
Vanuit het gezin waar ik in opgegroeid ben heb ik veel mogen leren en ervaren van hoe ik dingen niet zou willen hebben. Ik heb mezelf los weten te maken van het systeem waar ik in zat en het is mijn missie om andere mensen hierin te begeleiden. Daarnaast ben ik een expert in het anderen leren tijd en ruimte voor jezelf te maken, leren om van jezelf te houden (want dat is een must!) en ik leer je graag hoe belangrijk self-care nou eigenlijk is en wat dit voor jou kan betekenen.
Ik ga graag met jou aan de slag als jij bereid bent 100% all-in te gaan. Dat is namelijk een vereiste om met mij samen te werken.
Ik kan je voorzien van alle benodigde handvatten en tools, maar je zult ten alle tijden zelf de stappen moeten zetten die jij moet zetten om bij jou doel te komen.
Uiteraard sta ik naast je om je keihard aan te moedigen!

Klik hier voor mijn profiel

Ik kijk uit naar een te gekke samenwerking waarin we samen genieten van een bijzondere, nooit te vergeten en vooral hele leerzame reis!

Liefs & take care

Naomi

Laat Je Reactie Achter