Gezondheid en mentale gesteldheid

  1. Home
  2. Emotioneel Welzijn
  3. Artikel detail
Gezondheid en mentale gesteldheid

Specialisme? 

Dankzij mijn burn-out mag ik mijzelf een ervaringsdeskundige noemen. Hierdoor ken ik het gevoel van letterlijk opgebrand voelen, het gebrek aan energie, slecht kunnen concentreren en onzekere momenten van angst en vragen als ‘hoe kom ik uit deze stituatie?´, ´kan ik mijn werk en huishouden wel aan?’ 

Als je last van deze klachten hebt, dan is het onder normale omstandigheden al erg moeilijk om jouw werk en huishouding te kunnen doen, maar nu met COVID-19 situatie lijkt het mij nog moeilijker. Veel mensen kampen momenteel met extra stress en onzekerheden over het werk, leven en/of de gezondheid van dierbaren. Dan is het nog belangrijker om tijdig hulp te vragen.

Wat kan helpen?

Met behulp van Emotional Freedom Techniques (EFT) is het mogelijk om pijnen, stress en angsten los te laten. Door het erkennen van het probleem en tegelijkertijd kloppen (ook tappen genoemd) op bepaalde punten in het hoofd en lichaam, kunnen verdrukte emoties en aanwezige blokkades worden verwijderd. Hiermee verdwijnt pijn en angst direct waardoor je meer rust en ruimte ervaart en de kwaliteit van het leven verbeterd. Dit gun ik iedereen. Na oplossen van blokkades, kun je gecoacht worden om zelfredzaam te worden door zelf via tapping de nodige rust duurzaam te behouden en mogelijke toekomstige blokkades zelf te verwijderen.

  pastedGraphic.png

Naast EFT zijn er Reiki behandelingen mogelijk; fysiek of op afstand. Reikibehandeling brengt lichaam en geest in balans door de energie van de chakra ’s en het energieveld rondom het lichaam in evenwicht te brengen. Hiermee worden emotionele blokkades opgelost en worden de klachten verminderd. Reiki bevordert de geestelijke fysieke groei waardoor je levenskwaliteit wordt vernieuwd. 

pastedGraphic_1.png

Heb je klachten? Zoals slechte concentratie, spanning, angsten, lage zelfbeeld en het besef – dat je anders met jezelf en jouw leven om moet gaan? Of herken je het gevoel dat er niets uit je handen komt, omdat je traag bent geworden en snel moe wordt? Dan kan dit iets voor jou zijn.

Wie ben ik?

Ik ben een persoon met positieve instelling met passie voor verbinding en harmonie. In beginsel zit ”Nee zeggen”, niet in mijn systeem. Want sinds mijn tiende help ik mensen met hulpvragen door onder andere vertalen. Mijn adaqium is dan ook: wie helpt verrijkt zichzelf en anderen. Mijn kracht en wijsheden dank ik aan mijn levenservaringen door anderen te helpen en te motiveren. 

Enkele jaren geleden kwam ik echter in een burn-out terecht en begon mijn zoektocht naar lichamelijk en mentaal herstel. Ik heb toen kennis gemaakt met diverse methoden en technieken om te resetten.

Toen ik er na mijn herstel mentaal en fysiek nog beter uitkwam dan voorheen, besloot ik om met de geleerde technieken ook anderen te helpen om hun valkuilen te erkennen, grenzen beter te bewaken en hun batterij tijdig op te laden. Feit is dat we in een maatschappij leven met nadruk op steeds presteren op het werk en privé met nodige verplichtingen en verantwoordelijkheden. Hierdoor wordt de verbinding met onszelf en anderen toegedekt en is het lastig de wijsheid van ons hart te blijven voelen.                                                                                                         Dit is ook de reden waarom ik naast mijn dagelijks werkzaamheden als vrijwilliger bij de Stichting Doehetsamen actief ben, om hulpbehoevenden in deze moeilijke en onzekere tijden van COVID- 19 op weg te helpen, op basis van mijn ervaringen. 

Ik kijk uit naar een helende samenwerking😊!

Hartelijke groet, veel liefs,

Klik op Aynur Baran om op mijn profiel te komen.

Laat Je Reactie Achter