freelancer

William Hekman

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 10/07/2020

(Persoonlijk) Leiderschapscoach

William Hekman
De effectiviteit van Attitude At Work komt voort uit persoonlijke ervaring. Als ondernemer, trainer en coach heb ik verschillende organisaties getraind en medewerkers en leidinggevenden gecoacht. Als ondernemer heb ik geleerd om out-of-the-box te denken en strategieën te ontwikkelen om door een groot aantal uitdagingen te navigeren.

Mijn aanpak
Wat ik in het bijzonder geleerd heb, is dat iedereen uniek is en over unieke kwaliteiten bezit. Ieder persoon, team en organisatie. Dit is waarom elk coach- en opleidingstraject op maat wordt gemaakt. In het eerste kennismakingsgesprek stellen we de hulpvraag en het vertrekpunt vast. Op basis daarvan wordt een doelgericht traject opgesteld. Dit kan een individuele sessie zijn van één uur tot een intensief coaching en training voor het team of het hele bedrijf inclusief een begeleidingstraject voor een langere periode tot het doel is bereikt.

Ik maak veelvuldig gebruik van ervaringsgerichte methodieken, leren door te doen! Hierdoor maak ik in mijn coaching en trainingen mensen en teams bewust van de aanwezige kennis, kwaliteiten en valkuilen. Vanuit een oplossingsgerichte aanpak leert men effectief gebruik te maken van deze inzichten en elkaars kwaliteiten beter te benutten.

Mijn visie

Ik werk vanuit de visie en overtuiging dat ieder mens zelf de kwaliteiten in zich heeft om zijn of haar doelen te behalen. Hoe meer je jezelf kent en accepteert, hoe groter je zelfvertrouwen zal zijn. Hierdoor wordt het makkelijker om je persoonlijke- of organisatiedoelen te behalen.

Positieve groet,
William Hekman Attitude At Work