freelancer

Wilbert Hartman

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 10/07/2020

Trainer / Coach

Mijn ervaring:
Voor ik mij op het coach vak ben gaan richten heb ik vele jaren als projectmanager leiding gegeven aan product ontwikkel teams en “new business development” programma’s. Ook heb ik zes jaar leiding gegeven aan de project management organisatie. Daarnaast heb ik ruim 30 jaar ervaring in het trainen en coachen van sportteams en heb mij actief ingezet in het (op)bouwen en professionaliseren van sportorganisaties.

Het laten slagen van een teamopdracht en de persoonlijke inbreng hierin vraagt om aandacht voor de mens. Hoe motiveer ik mensen hierin en zorg dat daarbij ruimte is voor de “complete ik”. Alleen in deze combinatie geloof ik erin dat zowel de organisatie, als de mensen kunnen floreren.
Mijn ervaring zet ik nu als coach in om dit (verander)proces te begeleiden, blokkades te herkennen en te doorbreken.

Ik heb als coach vertrouwen dat we allemaal veerkrachtig zijn onze kwaliteiten naar boven te halen. Die kant spreek ik graag aan in mensen. Voor alle problemen zijn legitieme redenen, alles is te herleiden en alles mag er zijn bij mij. Als leef- en loopbaancoach loop ik op jouw pad een stukje met je mee en help ik je met het maken van je keuzes en het oplossen van de obstakels op je weg.