freelancer

Victor Van Rossum

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 09/07/2020

Praten, leren, groeien

Een aantal jaar geleden zat ik vast. Vast in mijn leven, niet wetende wat te doen. De actieve verslaving waar ik op dat moment in zat hielp hier ook niet aan mee. Uiteindelijk heb ik hulp gekregen van een jongerenkliniek.

Deze hebben mij geholpen met het leren over mijn verslaving en de patronen die ik hiermee had opgebouwd. Uiteindelijk heb ik mezelf hier weer gevonden en ben ik erachter gekomen wat mijn doel is in het leven. Ik heb het mijn missie gemaakt om mensen te ondersteunen en leren over gameverslaving en alles wat hierbij komt kijken. Zelf is het me gelukt om hier uit te komen en weer plezier uit het leven te halen, dit gun ik iedereen.

Om dit doel te bereiken ben ik coach geworden. Ook heb ik meegedaan aan het programma ”Verslaafd”, ben ik in het nieuws geweest (RTL Nieuws, Editie NL, PAUW) en geef ik vol passie voorlichtingen over gameverslaving aan scholen, praktijken en jongerenkampen die hier wat extra bewustzijn over willen hebben.

Met behulp van mijn ervaring, gemixt met NLP zorg ik ervoor dat jij weer positief in het leven kan staan. Dat je terug gaat vinden waar jij energie uit haalt. Dat je weer oprecht kan zeggen dat je gelukkig bent.

Mocht jij nu ook vast lopen in je leven of het even niet meer weten? Neem contact op! Ik help je hiermee.

Ervaring

Woongroepbegeleider

Coach

Coach/Voorlichter

Trainer

Opleiding(en)

Pedagogische medewerker MBO 4

Ervaringsdeskundige

NLP Practitioner

  •  NLP Sluis Instituut