freelancer

Theo van Noort

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 11/07/2020

Jongerencoach en NLP practionier

1/ ervaringsouder van zoon met autisme en ADHD (inmiddels volwassen)

2/ 10 jaar ervaring met begeleiden van MBO stagiaires met kenmerken als Autisme, Asperger, ADHD en dyslexie

3/ Sprekers certificaat Dirceu Da Silva- augustus 2019

4/ Jongerencoach opleiding bij Sonnevelt opleidingen- voltooid april 2019

5/ NLP practitioner opleiding bij Sluis Instituut R’dam – voltooid oktober 2020

Mijn doelgroep zijn jongeren met speciale kenmerken als Autisme, ADHD, en/of dyslexie in de leeftijd van 18 tot 25 jaar.

Mijn missie is om door coaching van deze jongeren hen en hun omgeving te laten zien dat ze waardevol zijn.  En hen te inspireren hun obstakels te overwinnen en ambities waar te maken. Ik doe dit door bij coaching ook humor, omdenken en meditatie te gebruiken. Ik ben 65 jaar en man en tijdens mijn opleidingen en coaching tot nu toe kwam dit regelmatig juist als voordeel, niet als nadeel naar voren!

NLP is een verzameling die je in staat stellen om effectief te communiceren met jezelf en met anderen

Ervaring

Stagebegeleider met als technisch vak chemicus

  •  Dupont de Nemours (Ned) B.V.
  •  sep 2009 - aug 2019

Als Senior Chemicus ben ik gedurende deze tijd eindverantwoordelijk geweest voor het begeleiden van stagiaires op MBO-3 & MBO-4 niveau. Bijna alle stagiaires die mij toegewezen zijn, hadden een vorm van autisme of Asperger, vaak ADHD en enkele ook dyslexie. Ze hebben allemaal hun diploma gehaald of zijn doorgestroomd naar het HBO.

Opleiding(en)

HBO niveau Jongerencoach

  •  Sonnevelt opleidingen
  •  okt 2018 - mrt 2019

Na het volgen van deze opleiding ben ik een jongerencoach die op deskundige wijze jongeren kan begeleiden en coachen bij de ontwikkeling van hun werkelijke identiteit, (studie) keuzes en gedragsproblemen.

Tijdens deze opleiding heb ik twee MBO studenten gecoacht en hiervan een verslag gemaakt als onderdeel van het praktische gedeelte van deze opleiding

Deze opleiding is door Stichting SNRO gecertificeerd; dit is een onafhankelijk instituut gericht op kwaliteitsbewaking in het particulier onderwijs.

HBO niveau

  •  Sluis NLP instituut
  •  aug 2019 - okt 2019

Deze opleiding tot NLP practioner is gecertificeerd volgens de richtlijnen van de The American Board of NLP en heb ik succesvol afgerond.

Tijdens deze opleiding worden de NLP tools niet alleen theoretisch uitgelegd maar allemaal in de praktijk geoefend met mede-cursisten en daarbij beoordeeld door de cursusleiding.