freelancer

Tessa Bonhof

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 11/07/2020

Coach

Fijn dat je op mijn profiel bent gekomen! Ik neem je graag een klein stukje mee in mijn biografie.

Mijn naam is Tessa, ik ben 29 jaar oud en ik woon in de regio van Haarlem. Dat is praktische basisinformatie maar uiteraard is het fijn om te weten wie ik dan echt bén zodat jij kunt bepalen of je met mij het gesprek aan wil gaan.

Ik ben iemand die snel aanvoelt wanneer iemand niet lekker in zijn vel zit en hier ook naar vraagt. Ik ben iemand die ontzettend nieuwsgierig is, en als ik mijn broertje mag geloven, soms iets te nieuwsgierig. Ook ben ik altijd benieuwd naar de verhalen van andere mensen omdat ik geloof dat je van iedereen iets kunt leren, al is het iets kleins. Vaak krijg ik dan ook van de mensen om mij heen te horen dat ze altijd zo goed met mij kunnen praten, wat ik stiekem heel leuk vind om te horen. Ze zeggen dat ze bij mij écht eerlijk kunnen zijn en dingen kunnen vertellen die anderen normaal niet te horen krijgen.

Naast mijn serieuze kant heb ik zeker ook een gekke kant want lachen en grappen maken doe ik graag! (Uiteraard alleen wanneer het gepast is) Ik wil dat mensen het naar hun zin hebben en zich prettig voelen bij mij. Ook ben ik een echte dierenliefhebber, ik word blij van dansen, lezen en de kleine dingen in het leven: koffie drinken, tijd doorbrengen met mijn vriend, vriendinnen en familie en films kijken.

Vanuit het onderwijs heb ik de stap gemaakt om het recruitment vak in te gaan in de richting van de zorg. Tijdens de vele sollicitatiegesprekken die ik heb mogen voeren, heb ik veel te maken gehad met mensen die zoekende zijn in de stap die ze moeten zetten met hun baan. Daar komt een stukje zelfkennis bij kijken en overtuigingen die je mogelijk kunnen belemmeren in het nemen van stappen. Wanneer ik kan helpen om een stapje verder te kunnen, ontstaat bij mij een gevoel van voldoening!

Ik ben sinds maart 2020 afgestudeerd aan de academie voor coaching en counselling als basiscoach waarbij ik de basis van het coaching-vak heb mogen leren! Dat betekent dat ik jou kan helpen bij problemen in het alledaagse leven. Waar maak je je zorgen over? Waar loop je tegenaan? Wat vind je moeilijk? Waar wil je jezelf in verbeteren? Wil je je frustratie kwijt en een luisterend oor? Ook prima, ik ben er voor je!

Het belangrijkste voor mij is dat je open en eerlijk bent. Daar sta ik voor en dat zal ik ook zijn. Ik ga je niet vertellen wat je moet doen of welke keuzes je moet maken, want dit ga je namelijk zelf inzien. Wat ik wel ga doen is luisteren, jou volgen in jouw proces en de juiste vragen stellen die ervoor zorgen dat je tot inzichten komt en weet welke acties je verder wil ondernemen.

Wat ik heb geleerd wil ik graag in de praktijk gaan brengen en dit is voor mij de uitgelezen kans om dat te doen. Tegelijkertijd kan ik jou een stukje verder helpen, dus laten we deze stap samen zetten!

 

Opleiding(en)

HBO

  •  Academie voor Coaching & Counselling
  •  sep 2019 - mrt 2020