freelancer

Saskia Vermeulen

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 09/07/2020

Coach & trainer

Ik help je met het transformeren van je beperkende overtuigingen. Er is een grotere versie van jezelf en ik ben je grootste cheerleader. Jij bent het waard, en dat laat ik je voelen. Hoe is het als jij echt voor je doelen gaat, echt van je houd, en echt voelt dat jij het waard bent? Ik zorg dat je door je beperkingen heen breekt.

Ik ben Saskia Vermeulen, jarenlang heb ik kinderen gecoacht en getraind als leerkracht. Sinds 2 jaar heb ik de overstap gemaakt naar volwassenen, en ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Ik help je met het transformeren van je beperkende overtuigingen. Hierdoor zal je verder gaan, dan je van te voren had gedacht.

Ik ben een coach die je af en toe zal vervloeken. Ik geef je namelijk de spreekwoordelijke schop onder je kont als het nodig hebt, ik ga niet mee in je excuses, al je beperkende overtuigingen, de kleinere versie van jezelf en je bullshit.

Ik geef alles wat ik in huis heb. Ik werk het liefste met mensen die echt klaar zijn om nu te veranderen. Je wilt het werk doen, ook al is dat soms confronterend. Je gaat er echt voor en je wil alles uit het traject halen wat er in zit.
Je leven is te kort om ongelukkig te zijn, je te vervelen of je zorgen te maken of angsten te hebben. Wil jij meer uit je leven halen? Wil jij groeien & ontwikkelen? Neem dan contact met mij op!