freelancer

Robin Breed

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 13/07/2020

Heartmath coach voor stressvermindering & Reiki Healer

Met veel genoegen help ik mensen om stress te verminderen en om de vitaliteit in het leven te vergroten. Hierbij gebruik ik twee methodes, Heartmath en Reiki. Heartmath is een wetenschappelijk bewezen methode om stress te verminderen en prestaties te verbeteren. De Heartmath methode word reeds al gebruikt door velen mensen over de hele wereld. In Nederland word het bijvoorbeeld toegepast bij de Nederlandse Politie en in het bedrijfsleven waaronder bij Philips, Unilever en meer.

Voor meer informatie, kijk even op mijn website: https://www.heartperformance.nl/

Verder geef ik Reiki sessies op mijn locatie in Amsterdam, waar we de energiestroom door het lichaam een zetje geven. Ik stel mijzelf open tot energie en een intentie van zorg en liefde, wat ik dan binnen voel stromen door mijn lichaam. Deze energie kan ik begeleiden door mijn handen naar de client, waardoor de energie bij de client verder gaat stromen. Vaak voelt de client na een Reiki sessie een licht en luchtig gevoel, en voelt het alsof er een soort van zware lading weg is gevallen.

Ik zie zelf erg veel connectie tussen Heartmath en Reiki. Bij heartmath roepen we bewust prettige emoties op, waarbij we onszelf meer energiek en helder voelen. Bij Reiki begeleid ik de energie die ik ontvang door mijn handen naar de client. Bij heartmath leer ik dus methodes aan om zelf “in te tunen” en met Reiki help ik het “in tunen” een handje.

Voor vragen of meer info, stuur me gerust een berichtje!