freelancer

Rob de Greef

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 09/07/2020

Trainer / life-coach

Rob is een empatische, zorgzame, authentieke, open minded, nieuwsgierige, ondersteunende, betrouwbare en gevoelige “mensen mens” die mededogen, integriteit, intuïtie, eerlijkheid, humor, respect, motivatie, levenservaring en goede communicatie vaardigheden naar al zijn activiteiten brengt.
Rob is een gedreven, ervaren gecertificeerde trainer en coach met giga levenservaring, die als doel heeft om mensen te helpen hun volle potentieel te bereiken en te streven een positief verschil in hun leven te maken.

Een goede coach biedt zijn klanten een veilige, maar uitdagende omgeving waarin zij hun gevoelens kunnen verkennen en uitwerken wat hen dwarszit. Het voordeel van een coach is dat je met iemand over je problemen en uitdagingen kunt praten welke niet oordeelt of je zal onderbreken, geen kritiek uit op wat je zegt of adviezen geeft op basis van hun eigen ervaringen. Een coach is als het wezen een persoonlijke trainer voor je leven welke helpt om de verschillende gebieden van je leven te verbeteren.

Door het vergroten van je bewustzijn en je aan toe moedigen om verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen, kan een coach je helpen je persoonlijke uitdagingen te bereiken en verder te gaan dan je zelf ooit voor mogelijk hield. Dat vraagt om inzet om te groeien en het betekent hard werken en toewijding. Maar als je klaar bent voor een verandering in je leven, kunnen de voordelen enorm zijn.

Mensen zijn de som van hun genen, hun cumulatieve ervaringen en de omstandigheden waarin ze hun leven, leven. Succesvolle coaching moet gebaseerd zijn op een goed begrip van al deze factoren en niet alleen gefocust op oppervlakkig gedrag.

Coaching heeft niets te maken met het beoordelen van iemands leven, of hen te vertellen hoe ze moeten leven. Een coach zal je helpen met je doel, de toekomstige plek waar je zou willen zijn en het bewegen van je leven daar naar toe. Het te coachen doel zal ervoor zorgen dat je opbloeit omdat je geniet van dat wat je aan het doen bent, datgene vermijd wat je niet prettig vindt en je zal toestaan de persoon te worden die je werkelijk wilt zijn. Je zal floreren omdat je je ware zelf bent.

Dus als je behoefte hebt aan een verandering, of daar klaar voor bent, als er iets is gepasseerd wat je niet had verwacht, als je jezelf wilt verbeteren…..neem een coach. Ik vindt het een eer om onderdeel te zijn van een positieve verandering in iemands leven, helpen te ontdekken dat er nog zoveel meer in je zit. Dat eenmaal ontdekt, zal je in staat zijn om een gelukkiger, tevredener en authentieker lever te leiden.

Mocht je vragen hebben of wil je een afspraak maken schroom niet om contact op te nemen.

Ervaring

life-coach / trainer

  •  rob de greef
  •  jun 2003 - Vertoon

Het voeren van coachings-gesprekken en het ontwikkelen en geven van trainingen

Opleiding(en)

Post HBO - Trainer/Coach met Hart en Ziel

  •  KB&K Wageningen
  •  sep 2000 - jun 2003

Post HBO opleiding
SPHBO- registratienummer 125820-24749