freelancer

Rinia Hanoman

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 11/07/2020

coach, mediator,businesscoach, trainer

Hallo,    leuk dat je mij opzoekt!

Het gaat er niet om, wat een ander jou wilt leren, maar wat heb jij van de  ander nodig om te bereiken wat jij wilt. Dat kunnen verschillende thema’s zijn. Stel jezelf de vraag of je echt feedback of advies van de ander nodig hebt! Ben je bereid om je open te stellen? Of een confrontatie aan te gaan?

Bel dan met je vraag. Je zult ervaren dat je dán veel sneller resultaten zult bereiken. Elke woensdag sta ik voor je klaar. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur.

Mail aub je vraag met je naam en telefoonnummer naar [email protected]

Ik heb jarenlang gezocht naar wat mij boeide en boeit; naar wat ik wil; naar anders; naar beter; naar meer; naar elders; naar….onstilbare honger naar kennis, prestatie en meer. Zonder te beseffen dat ik al alles wat ik zocht al in me had!  Zet jezelf in beweging en ontdek dat je iedere dag gelukkiger wordt, ook al zou het maar één seconde per dag zijn!

Voor bedrijven: vraagstukken over diversiteit op de werkvloer,  mediation, hogere sales resultaten, teambuilding, coachend leiderschap of tijdelijke vervanging management,  mail aub voor het maken van een afspraak.  Ik heb niet veel tijd nodig om je team te empoweren naar een hoger of gewenst resultaat.

Tot kijk!

Rinia Hanoman

 

Vervaardigd Projecten

Kijk op: linkedin.com/in/riniahanoman

#

Ervaring

Ondernemer

  •  jul 1994 - Vertoon

Na mijn commerciële banen bij banken en andere bedrijven ben ik in 1994 voor mijzelf begonnen.
Ik startte met makelaardij en heb uitgebreid met hypotheken, taxaties voor gemeenten,Wet waardering Onroerende Zaken (WOZ) , mediation, coaching en trainingen.

Op LinkedIn kun je alles over mij vinden. Kijk op: linkedin.com/in/riniahanoman