freelancer

Peter van Asten

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 11/07/2020

D.O.E.N.® - Expert

Ervaring

D.O.E.N.® Expert - Coach

  •  jan 2002 - Vertoon

Na een carrière in het Voortgezet Speciaal Onderwijs, waarin ik de werking van een juiste mindset en de kracht van gedachten ontdekte en meegaf aan de pubers in ontwikkeling, ben ik eigen trainingen en WORKshops gaan ontwikkelen. Hierin krijgen de deelnemers inzichten in hun wijze van denken en handelen en leren ze technieken om met meer focus en een grotere doelgerichtheid te werken aan hun doelen. De Online WORKshop: "Afrekenen Met Uitstelgedrag" is hiervan een voorbeeld. Op dit moment volg ik een NLP Practitioner opleiding die ik medio december 2020 zal afronden. De geleerde technieken voeg ik nu al toe aan al mijn trainingen, zoals in de "Impact Van D.O.E.N.®",
de "Kracht Van Gedachten" en "Spreken Met PASSIE!".

Leerkracht en inspirator en medevormgever (V)SO-afdeling

  •  (V)SO De Huifkar thans Briant College
  •  sep 1985 - feb 2001

Werkzaam vanaf 23 september 1985 tot september 1989 op de S.O.-afdeling als groepsleerkracht bovenbouw bij Zeer Moeilijk Opvoedbare kinderen.
Werkzaam vanaf september 1989 tot februari 2001 als inspirator en medevormgever van de V.S.O.-afdeling (Zeer Moeilijk Opvoedbare Pubers in de leeftijd van 12 tot 21 jaar) met functies als groepsleerkracht, locatieleider, examencoördinator van vijf vakrichtingen (bouw, metaal, verkoop, koken/serveren en algemeen vormend) en stagecoördinator van vier vakrichtingen (bouw, metaal, verkoop, koken/serveren).