freelancer

Myrthe Pellemans

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 19/10/2020

Spiritueel Coach

Hey mooi mens! Wat mooi dat je hier terecht bent gekomen.

Dat je bij mijn profiel uitgekomen bent zal vast met een reden zijn. Misschien loop je eventjes vast op bepaalde gebieden in je leven of wil je gewoon extra inzichten op het gebied van liefde, werk of studie. Het kan ook zo zijn dat je je belemmerd voelt in je persoonlijke groei en dat je hier ondersteuning bij wilt. Hoe dan ook: je bent toe aan verandering.

Het is erg dapper van je dat je de eerste stap naar verbetering gezet hebt. Dat vraagt veel moed. Je mag trots zijn op jezelf!

De kennis en expertise die ik op veel gebieden opgedaan heb pas ik toe in de praktijk. Dit zal ik dan ook inzetten om jou te ondersteunen. De reden dat ik ‘ondersteunen’ zeg heeft een reden. Helpen kan ik namelijk niet, dit doe je uiteindelijk allemaal zelf! Soms is het steuntje in de rug en de extra handvaten die je krijgt genoeg om verder te groeien en het daarna zelfstandig toe te kunnen passen. Ook gebruik ik mijn gaves om tot jouw kern te komen. Het is belangrijk om daar te komen, want dan zul je er achter komen waar het nu echt vandaan komt en de nodige stappen gaan zetten. 

Weer terug in balans komen om verder te komen is het mooiste wat je voor jezelf kunt doen! Hierbij ondersteun ik je graag. Dit kan op verschillende manieren en je mag zelf voelen wat goed voelt voor jou en wat bij jou past. 

Voor meer info kun je altijd eens een kijkje op mijn website nemen:

www.skyecoachingenhealing.nl

*Mijn praktijk is aangesloten bij het CAT.