freelancer

Michiel van Dorp

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 11/07/2020

Life coach vanuit ervaring met depressie en meer!

Life Perspective Coach!

Als Gezondheidswetenschapper, met richtingen Geestelijke Gezondheidskunde en Theorie der Gezondheidswetenschappen, coach ik mensen vanuit een brede achtergrond.
Depressie heeft mij uiteindelijk een schat aan ervaringsdeskundigheid en wijsheid opgeleverd. Zelf ben ik door coaching – na een suïcidepoging – zelf compleet van mijn depressie afgekomen, iets wat 15 jaar therapie (inclusief medicatie) niet voor elkaar had gekregen. Om dit succes te delen, heb ik een FB Community opgezet voor mensen met Zelfmoord gedachten, om hen uit deze gedachten stroom te helpen. Mocht je zelfmoord gedachten hebben, of misschien al een poging gedaan hebben, dan ben je van harte welkom!

https://www.facebook.com/WWDTASLandingPage/

Naast de ervaring die ik al heb, ben ik continue bezig mijn coaching vaardigheden verder uit te breiden en te ontwikkelen in theoretische en praktische zin. Ik breng mijn persoonlijke ervaring bewust in in mijn coachingsaanpak. Mijn doel is om jou daarmee te helpen je eigen weg (weer) te vinden, vooral in deze ‘uitdagende’ tijden.

Opleiding(en)

Dr. in de Gezondheidswetenschappen

  •  Universiteit Maastricht
  •  sep 1996 - nov 2001

Strategic Intervention Robbins Madanes Training

  •  sep 2018 - Vertoon

Opleiding om te coachen met strategieën die bewezen resultaat hebben richting zelfverwerkelijking en voldoening creëren in het leven.

Drs Geestelijke Gezondheid Kunde

  •  Universiteit Maastricht
  •  sep 1987 - mei 1996

Mental Fitness Coach

  •  Positie Intelligence
  •  sep 2020 - Vertoon

Wanneer je je innerlijke criticus en zijn hulpjes onder ogen ziet en herkennen als oude patronen. Patronen die aanvankelijk functioneel waren, maar nu zorgen voor beperkende overtuigingen.
Wanneer je aan de andere kant je innerlijke wijsheid gaan omarmen, vertrouwen en versterken.
Dan wordt je steeds beter in staat om vrije keuzen te maken in je leven. Daardoor wordt je succesvoller in je prestaties, creëer je mentale rust en welzijn en krijg je gezondere relaties.