freelancer

Masja Leijdens

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 11/07/2020

Allround coach, Leerkracht SO

Communicatie rondom het kind is erg belangrijk. Het is daarom belangrijk dat alle omgevingsfactoren rondom het kind stabiel zijn:

  • Ik kan helpen met het bemiddelen in gesprekken tussen ouders, scholen en zorgverleners
  • Loop je vast in je studie, dan kan ik je daar bij helpen. Zowel volwassenen en kinderen (alle leeftijdscategorieën)
  • Ik ben gespecialiseerd in diverse gedragsproblematieken, zoals Autisme, ADHD, ADD, etc.

In augustus start ik met de NLP Master Practicioner en ik ben bezig met de studie All Round Coaching (Loopbaan, Budget en Life coaching) Ook ben ik gespecialiseerd in Online Coaching.

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige als het gaat om relaties, gezin, jeugd en kinderen. Ik ben 8 jaar lang een alleenstaande ouder geweest. Dus ik weet hoe belangrijk het is als de communicatie rond je zelf (persoonlijke ontwikkeling) en de kinderen goed in kaart te hebben.

Vaak verzand je in bureaucratie van diverse instanties. De communicatie met de school verloopt niet altijd vlekkeloos. De wisselingen van diverse hulpverleners is ook niet altijd fijn, want daardoor worden de gemaakte stappen te niet gedaan. En om het grof te zeggen donder je dan weer 5 stappen terug in je proces. Door vallen en opstaan ben ik wijzer geworden en heb ik heel veel bureaucratie kunnen omzeilen.

Ik weet ook hoe het is om alle ballen om hoog te houden en daarom heb ik mijn leven op een andere manier benadert, waardoor er heel veel wel lukt. Benieuwd hoe? Daar kan ik je ook bij helpen.

Doordat ik deze ervaring heb gehad en ook nog eens heel veel ervaring heb gehad in het onderwijs, waar ik me niet altijd meer kon vinden in de visies, heb ik besloten op voor mezelf te starten als ondernemer. Een eigen coachbedrijf.

Hierbij wil ik me vooral richten rondom de communicatie van het kind en daarbij wil ik de bemiddelaar zijn tussen alle organisaties en scholen. Dus loop je vast in gesprekken van je kind bij instanties, scholen, etc. Heb je het gevoel dat je niet serieus genomen wordt. Ik kan je hierbij helpen. Ik ben die rots in de branding, die de doelen van het kind in oog had. Ik maak een plan. Ik ga helpen om alles wat rondom het kind gedaan wordt, goed in kaart blijft en niet verzand bij verschillende instanties.

Ik help ouders en scholen begrip voor elkaar te hebben, maar ook help ik met bepaalde instanties, zodat je eigen proces ook gewoon blijft lopen. Door vallen en opstaan, ben ik daar een enorme ervaringsdeskundige geworden. Vooral op het gebied van alleenstaande ouders, maar ook in gezinnen waar het niet lekker loopt, help ik graag. Dit deed ik ook altijd al zonder dat ik er betaald voor kreeg.

Dus wil je niet verzanden bij allerlei instanties, dan help ik je graag verder.