freelancer

Martine behrens

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 24/09/2020

Werkgeluk expert| teacher| trainer| NLP coach|teamcoach

Gelukkig zijn op je werk en met je baan voor de komende jaren, dat is mijn doel voor Nederland.

De dragende kracht van samen, samen doen en samen zijn. Dat is waar ik heilig in geloof en waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Waar vinden mensen elkaar? Wat verbindt? Tijdens die samenwerking mag er zeker plezier, lichtheid en speelsheid zijn. Ik word blij van het helpen van anderen en dan met name ‘werkenden in Nederland’. Je besteedt een groot deel van je tijd op je werk, met collega’s. Als het goed is, kan je in je baan je ei kwijt en ervaar je je werk als zinnig en betekenisvol.

In 2018 heb ik verder verdiept in de 365 dagen succesvol methode en heb ik een opleiding tot NLP practitioner gevolgd. Ik heb bij de Happy Office het certificaat voor Werkgelukdeskundige behaald. Vanaf 2019 ben ik Teamcoach bij 365dagensuccesvol, geef ik les bij de Bewustzijn school en adviseer ik over Werkgeluk en geef workshops en trainingen voor en bij bedrijven.

Als werkgelukexpert adviseer ik bedrijven, afdelingen, teams en ook individuele medewerkers om meer werkgeluk te ervaren.

We kijken eerst hoe het nu is, waar behoefte aan is. Het is een mooi en bovenal positief proces binnen een onderneming en het resultaat is een prettige werkomgeving met creatieve medewerkers, hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en en een lager verloop onder de medewerkers. Wie wil dat niet, zou je haast zeggen.

Het is mijn missie dat Nederland een Werkgelukvloer is voor iedereen in Nederland in 2022. Doe je met mij mee?

Maak van deze dag een eigen en mooie dag!

Ervaring

Werkgeluk expert

  •  sep 2018 - Vertoon

Ik help bedrijven, ondernemingen, afdelingen en teams naar meer werkgeluk op de werkvloer

Teacher Bewustzijn school

  •  aug 2019 - Vertoon

Ik geef les bij De Bewustzijn school in Amsterdam.

Teamcoach bij 365dagensuccesvol

  •  jan 2019 - Vertoon

Ik coach online een groep van 35 deelnemers naar hun beste jaar ooit!