freelancer

Marjan Kingma

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 10/07/2020

Kom tevoorschijn!

Wie weet welke geweldige persoon schuil gaat onder de mist, je mag eindelijk tevoorschijn komen.

Ik werk met energy volgens meerdere methoden:

Energy oefeningen.Speciaal in deze tijd is het belangrijk om in je energie te komen om moeilijke situaties het hoofd te kunnen bieden. Voor jou persoonlijke situatie en behoeften stem ik een schema energy oefeningen af. Ieder mens is anders, ieder mens zit op een ander niveau van ontwikkeling.  Voor praktische ondersteuning, maar ook helpen helen van oude wonden en oude overtuigingen. Het testen van je lichaams energie op voeding die gezond voor jou persoonlijk is, is hier ook onderdeel van.

Energy healing: Letterlijk laat ik licht schijnen in de donkerste hoekjes van je ziel oude wonden  tevoorschijn te halen en te transformeren naar het licht. Door het oplossen van familie patronen die je leven belemmeren kun je jezelf terug vinden en het leven gaan leiden wat voor je bestemd is. Gevoelens van depressie en burn out gaan tot het verleden behoren en je komt in je eigen energie en kracht.

Overige methoden en technieken.

Meditatie en hypnose, energy medicine, Reiki, kinesiologie, touch for health, kaart leggen, Sirius energie, Bach remedies en meerdere andere methoden. Liefde van en voor dieren. Animal Assisted Therapy.

Wat kan het effect zijn.

De nare herinneringen vervagen, de lading gaat ervan af, zodat je het verleden van je af kunt schudden en je je licht en vrij kunt voelen om je leven een nieuwe wending te geven. Met oefeningen breng je je energie in balans.
Het effect kan zijn dat je leven op alle gebieden verbeterd: gezondheid, relaties, werk en geld.

Heling met dieren. Spiegeling.
Ben je een empaath voor dieren, dan laat ik dieren jou inzicht geven over je innerlijk proces en zij helpen jou op een hele zachte, liefdevolle manier weer liefde te voelen, de onvoorwaardelijke liefde waar zij een bijzonder talent voor hebben en vrijelijk aan jou geven.

Empathen en HSP Highly Sensitive Personality

Draag jij het leed van de wereld op je schouders en voel je de pijn van iedereen? Heb je depressieve klachten, voel je je uitgeput en heb je de neiging te vluchten in alles wat je leven nog verder verzwaard zoals pillen, alcohol, drugs en junkfood?

Voel je je verloren en alleen?
Dit overkomt de besten van ons, maar zeker mensen die sterk empathisch zijn, hoog sensitief of een trauma in de hersens wegens cva, infarct, of ongeluk. Dan ben je extra zwaar belast en vraag je je af waar je hulp kunt vinden.

 

 

Ervaring

oprichter en healer

  •  stichting Queri
  •  jul 2013 - Vertoon

Stichting Queri heb ik opgericht in 2013 in mijn eigen woonhuis met kattenparadijsje. Als ervaringsdeskundige en intuïtieve healer help ik mens en dier hun weg terug naar licht en liefde te vinden. Oplossen van eenzaamheid en depressie van binnen en buiten.
Mijn eigen ervaringen in het leven na doormaken van een hersenbloeding op 17 jarige leeftijd, hoog sensitiviteit en empathische persoonlijkheid is de basis geweest van ontwikkelen van de methode om mens en dier met elkaar te verbinden voor wederzijdse genezing, onvoorwaardelijke liefde en vooral plezier. Alternatieve geneeeswijzen zoals reiki en energy healing zijn mijn specialiteit.

Opleiding(en)

reiki en reiki tera mei

Reiki was de eerste van vele healing methoden die werken met het doorgeven van helende energie uit het universum en de aarde. Ik heb 2 mastergraden. Daarnaast mastergraad in methode Golden Age.
Verder heb ik meerdere andere methoden en technieken geleerd op het gebied van het opruimen van belemmerende familie patronen voor een vrijer leven en verlichten van stress en depressie en burn out. Ik heb meerdere diploma`s en graden in animal communication (dieren tolk). Dieren spiegelen vaak de onbewuste angsten en gevoelens van mensen en verduidelijken zo waar de oorzaak van problemen vandaan komen zodat deze geheeld kunnen worden.

Duality

  •  Mindvalley University

Duality is de opleiding energy healing door Jeffrey Allen en heb ik gevolgd voor verdieping en verbreding van mijn vaardigheden.

Energy Medicine

  •  Mindvalley Academy
  •  jun 2020 - aug 2020

Energy Medicine is een opleiding die leert hoe je eigen lichaams energie huishouding bestaat uit meerdere energie systemen. Hoe deze met elkaar samenwerken en hoe je alle systemen met elkaar in balans kunt brengen door een scala aan oefeningen die je dagelijks kunt doen, in iedere situatie die je tegenkomt. Voor balans tussen lichaam, geest en mind.