freelancer

Marieke Siero

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 09/07/2020

Life Coach, Loopbaan coach & Mind coach

Hoi! Ik ben Marieke

Life coaching en Loopbaanadvies, waar komt deze passie vandaan? Al sinds ik mij kan herinneren ben ik nieuwsgierig naar wat mensen drijft en bezighoudt.

In mijn studie en werkende leven hebben mensen en hun gedrag altijd een rode draad gevormd. In mijn huidige werk als veranderkundige houd ik mij bezig met hoe mensen in organisatie- en teamverband opereren. Daarnaast heb ik mij verdiept in leiderschap, teamontwikkeling en individuele coaching en loopbaanadvies.

“De vraag is niet of je kan veranderen

Door gesprekken op de werkvloer, op straat en recente ontwikkelingen in de maatschappij merk ik dat er vanuit het individu een groeiende behoefte is aan een luisterend oor, een spiegel of net dat ene zetje om te durven veranderen. Vanuit deze behoefte ben ik in 2020 Sparkleminds gestart om life coaching en loopbaanadvies aan te aanbieden.

Mijn overtuiging is dat door een pas op de plaats te maken en even stil te staan bij wat er is, je ruimte kunt creëren om je Sparkle zichtbaar te maken. Mijn kracht is het aanjagen van het energieke motortje om jou beweging te laten komen zodat je datgene gaat doen waar je blij, gelukkig en gezond van wordt en blijft. Zodat jij weer kunt sparkelen in het zijn wie je wilt zijn!

de échte vraag is of je contact wilt maken met datgene wat nodig is om te veranderen

Zelf ben ik opgegroeid op een boerderij. Deze achtergrond heeft ervoor gezorgd dat ik met twee voeten op de grond en nuchter in het leven sta. Dit neem ik mee in mijn aanpak als coach: positief, doortastend en pragmatisch. Hierbij creëer ik een persoonlijke en veilige omgeving waarin je je welkom en gehoord voelt om je vraag met mij te delen.

Ik word blij als ik mensen zie Sparkelen en ga graag met jou op zoek naar jouw Sparkle!

Ervaring

Life Coach & Loopbaan adviseur

  •  Sparkleminds
  •  mrt 2020 - Vertoon

Life Coaching: Ik help je inzicht te geven in lastige situaties in je leven door jou de juiste vragen te laten stellen aan jezelf. Samen bekijken we welke stappen, klein of groot, voor jou werken om naar je uiteindelijke doel toe te bewegen. Zo kun jij weer sparkelen in het zijn wie je wilt zijn.

Loopbaan advies: Ik help je inzicht te geven in je werkende leven en hoe je hier een vernieuwende draai aan kunt geven als het even niet loopt zoals gewild. We gaan samen opzoek naar de manier waarop jij jouw talenten ten volste kan benutten en waar je ogen weer van gaan sparkelen

Verander manager

  •  Been Management Consulting
  •  mrt 2010 - aug 2020

Verander manager: Ik begeleid mensen in verandertrajecten een nieuwe manier van werken; cultuur of gedrag te omarmen. Het onmogelijke mogelijk maken! Ik ben gepassioneerd door mensen, hun drijfveren en de cruciale rol die ze spelen in organisaties en de samenleving. Ik ben er sterk van overtuigd dat de kracht van mensen om hen te laten floreren in hun werk essentieel is voor succesvolle en zinvolle organisaties.