freelancer

Maria Hal

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 10/07/2020

Coach - trainer - adviseur

Heb jij een moment in jouw leven dat je mentale ondersteuning kunt gebruiken. Lees dan verder; mogelijk ben ik de juiste persoon die jou hierbij kan helpen.

Ik werk vanuit het adagium: Groeien & bloeien door (talent)ontwikkeling van individu en organisatie door bewustwording van impact onbewuste processen.

Mijn stijl kan wordt omschreven als toegankelijk, betrokken en open. Ik combineer een praktische aanpak met diepgaand inzicht, gevoel voor humor met een toegewijde motivatie en volledige inzet om de groei en ontwikkeling van mijn coachees te ondersteunen. Ik sta met beide voeten op de grond, ben direct waar dat kan en voeg warmte, humor en lichtheid toe aan mijn coachingsgesprekken. Ik heb het vermogen om een open en vertrouwde sfeer te creëren wat er toe leidt dat er open en eerlijke gesprekken ontstaan. Ik zie samenhang, beschik over veel kennis en ideeën en deel die met plezier daar waar ze iets voor jou toevoegen. Ik coach in de meest pure vorm. Past dit bij jou dan kom ik graag met jou in contact!