freelancer

Manon Bastens

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 11/07/2020

Holistisch Leefstijl en Vitaliteitscoach

Als Gecombineerde Leefstijlinterventie Coach/Trainer ondersteun en help ik jou vanuit mijn Holistisch visie, op gebied van thema’s rondom jouw fysieke en mentale gezondheid, je leefstijl en vitaliteit. Dat betekend dat ik jou zie als totale mens waarbij alles met elkaar in verbinding staat. Zo kan het zijn dat de klacht die jij ervaart niet op zichzelf staat en de oorzaak mogelijk ergens anders zit dan je aanvankelijk denkt. Samen gaan we op ontdekkingsreis. Waar zit de oorzaak van jouw disbalans en wat heb jij nodig en ga jij doen om je vitaler en gezonder te gaan voelen. Zodat jij vervolgens vanuit overtuiging kunt zeggen:
“Ik ben en beleef mezelf en dat is oké”!
In de afgelopen 33 jaar heb ik veel verschillende mensen gecoacht met diverse problematiek. Zowel opvoedkundig, als leefstijl en vitaliteit gerelateerd, waarbij ik altijd kijk naar jou als totale mens.
Ik werk individueel maar ook in team of groepsverband.
Als Gezins & Kinder Coach werk ik volgens de Reversie Methode®. De Reversie Methode staat voor het terugdraaien van de tijd. In de praktijk zien we dat onze kinderen juist dát gedrag gaan vertonen of juist tegen díe ervaringen aanlopen waar wij als ouders ze voor hadden willen beschermen. Kinderen reageren primair op de signalen van de omgeving. De Reversie Methode® gaat terug naar het kind in jou en geeft op een liefdevolle wijze een duidelijk beeld van jouw gedrag waarop het kind reageert. Dat heeft als belangrijk voordeel dat het kind vanzelf mee verandert als jij dat stukje in jezelf heelt.
Ook werk ik nog als persoonlijk coach binnen een afslankstudio. Waarbij ik verantwoordelijk ben voor de totale begeleiding van de klant in zijn persoonlijk traject op gebied van figuurverbetering. Daarbij wordt gewerkt aan algeheel welbevinden middels, voeding, gedragsverandering, beweging en huidverbetering.