freelancer

Lonneke Messelink

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 09/07/2020

Intuïtief Coach

Als intuïtief coach maak ik gebruik van dezelfde methoden en technieken die in de reguliere coaching worden toegepast, maar ik betrek er nog een andere invalshoek bij: ik ga niet alleen een beroep doen op mentaal niveau (‘het denken’, vanuit je hoofd) maar vooral ook op gevoelsniveau (je hart, je ‘onderbuikgevoel’).

In je onbewuste spelen zich een heleboel dingen af die directe invloed hebben op wat je denkt, voelt en hoe je je gedraagt, zonder dat je je daar bewust van bent.

Via verschillende technieken ga ik je uitnodigen om terug te gaan naar je gevoel, waardoor die onbewuste patronen zichtbaar worden. Zodra je je daar bewust van wordt, die inzichten krijgt, kun je andere, bewuste keuzes gaan maken. Het uitgangspunt is dat alle antwoorden op uiteenlopende thema’s al in jouzelf zitten.

Ik ga je als coach de antwoorden op jouw vraag (vragen) dus ook niet geven, ik ga je begeleiden om die antwoorden in jezelf te vinden.

Naast mijn expertise als coach ben ik ook ervaringsdeskundige op het gebied van relaties, scheiding en hoe je de draad weer op kunt pakken na een (plotselinge) gebeurtenis die veel impact heeft op je leven. Ik help je graag om de verbinding met jezelf weer terug te vinden.

Neem gerust ook een kijkje op mijn website www.back2me-academy.nl.

Opleiding(en)

Intuitief Coach

  •  IMC Mensontwikkeling
  •  okt 2018 - jun 2019

De opleiding Intuïtief Coachen onderscheidt zich door de toepassing van het Oosters mensdenken binnen coaching. De opleiding richt zich op de ontwikkeling en de inzet van het empathische en intuïtieve vermogen van de coach. Bewustwording staat centraal met als uitgangspunt een holistisch mensbeeld.

Reguliere coachtechnieken worden aangevuld met Oosterse werkvormen, zoals meditatie, Voice Dialogue, energie-reading, healing, aura- en chakrapsychologie. Uit de verschillende aangeboden werkvormen kiest de deelnemer zijn persoonlijke en unieke manier van coachen.

IMC Mensontwikkeling werkt met een bijzondere combinatie van Westerse en Oosterse denkwijzen binnen het vakgebied van coaching, communicatie en leiderschap. Hiermee geven wij ruimte aan onze wezenlijke kern en passie binnen de complexiteit van ons westerse bestaan. We laten ons daarbij inspireren door de levensvisie van bewuste aanwezigheid in ons denken en handelen en een oprecht mededogen voor mens en natuur.

De opleiding Intuïtief Coachen is een geaccrediteerde coachopleiding.
De NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) heeft de opleiding Intuïtief Coachen geaccrediteerd op Europees level EQA (European Quality Award) op het niveau van Foundation.

Nieuwe Coach

  •  Nieuwe Coach opleiding - Dolly Heuveling van Beek
  •  jan 2018 - jul 2018

NLP Practitioner

  •  Kaber groep
  •  jan 2016 - jun 2016

Gezondheidswetenschapper

  •  Universiteit Maastricht
  •  sep 2002 - jul 2006

Algemene Gezondheidswetenschappen, afstudeerrichting Bewegingswetenschappen