freelancer

Kim van Lier

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 05/08/2020

Energetisch Intuitief Reiki Therapeut en Job-coach

Twee jaar geleden heb ik heel bewust gekozen om de reguliere zorgsector achter mij te laten en mij voornamelijk te gaan richten op holistische-energetische geneeskunde. Ik wil graag mensen “echt” helpen en kunnen werken vanuit mijn hart. Ik heb begin 2020 Heart-to-Heal geopend. Als Energetisch (Reiki) Therapeut heb ik mijn eigen praktijk aan huis. In mijn praktijk ondersteun ik graag mensen op een natuurlijke manier, om op een meer diepgaande en structurele wijze van hun klachten af te komen.

Enkele veelvoorkomende problemen die energetisch goed te behandelen zijn: hoofdpijn, rugklachten, spierpijn, onrust voelen, (over)vermoeidheid, overspannen, stress, burn-out, artrose, reuma maar ook angsten, hoogsensitief (HSP), depressie,  darmklachten en andere lichamelijke ongemakken. Het kan een absolute aanrader zijn om je te laten behandelen na een operatie. Dit werkt mee aan een spoedig natuurlijk herstel van je lichaam. Dit is slechts een indicatie van klachten waarbij ik kan ondersteunen, er zijn er veel meer die baat hebben bij een energetische behandeling. Neem gerust contact met mij op voor overleg en voor het oplossen van jouw klachten.
Ik werk vanuit de holistische geneeswijze, in combinatie met mijn sterk ontwikkelde intuïtie en mijn studie/werkervaring. Holistisch wil zeggen dat ik geloof dat je lichaam en je geest met elkaar verbonden zijn, zij hebben een zeer krachtige invloed op elkaar. Samen zijn zij een. Wanneer je pijnklachten krijgt, ongemak ervaart of ziek wordt geeft je lichaam een signaal af, er klopt iets niet. Wanneer je de klachten negeert en gewoon doorgaat met je dagelijkse leven komt er een moment dat de klachten chronisch worden, of je echt ziek wordt.

Maar ook bij mentale klachten, zoals bijvoorbeeld, emotionele stress, onverwerkte gebeurtenissen, trauma en/of rouw, kan het zo voorkomen dat deze ervaringen slapend in je lichaam aanwezig zijn. Wanneer deze ervaringen niet verwerkt (kunnen) worden en de emoties die daarbij horen niet gevoeld of gezien worden kunnen zij zich vastzetten in je lijf. Als je langdurig uit balans bent kan dit leiden tot het krijgen van lichamelijke klachten of zelfs zich ontwikkelen tot een chronische ziekte. Dit wil je natuurlijk voorkomen en ik kan je daarbij helpen.

Ervaring

Energetisch Intuitief Thearpeut

  •  Heart-to-Heal
  •  jan 2020 - Vertoon

Sinds 1 januari 2020 ben ik gestart met mijn bedrijf Heart-to-Heal in Almere. Na 10 jaar in de reguliere zorg te hebben gewerkt wilde ik graag mensen verder kunnen helpen vanuit mijn hart en niet vanuit de kaders van de reguliere zorg. Ik ben Reiki-Master en werk vanuit mijn intuitie graag samen met jou aan datgene waar jij in vast loopt. Ik gebruik hiervoor verschillende methodieken waarin ik vooral kijk naar jouw behoefte. Een stuk bewust worden zit daar zeker bij in. Wandelcoaching maar ook ander lichaamswerk en healing kunnen ervoor zorgen dat jij weer lekker in je vel komt te zitten.

Job-Coach

  •  IPS Gecertificeerd Job-Coach
  •  jan 2010 - mei 2018

Het begeleiden van een traject van het toewerken naar een betaalde baan. Doelgroep Mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, sociaal maatschappelijke problematiek. Problemen op mentale gezondheid, en of verslavingsproblematiek

Opleiding(en)

HBO therapeut-HART therapeut

  •  Helios Opleidingen
  •  okt 2018 - sep 2019

Holistische opleiding waarbij energetische heling (dmv Reiki) centraal staat. Lichaamswerk, Byron Katie, Eckhart Tolle, en meerdere vormen van gesprekstechnieken. Vanuit je hart werken.

HBO Coaching IVB methodiek

  •  Combo Utrecht
  •  aug 2020 - aug 2020

Post HBO (job) coaching, individuele vraaggerichte begeleiding