freelancer

Katja van Gulick

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 11/07/2020

Fascinate by becoming more of who you are

Hoi, ik ben Katja en ik ben blij dat je hier bent. Jij bent de reden dat ik doe wat ik doe. Ik ben gebiologeerd door jouw potentieel, je bereidheid om te groeien, te veranderen en te werken om te leven en te werken waar jouw hart van klopt.

Ik vind niets gek en als jij met mij werkt merk je dat ik een sterk luisterend oor heb, je analyseer en helemaal op jou intune. Ik ontdek graag met jou wat jouw innerlijke stemmen tegen je zeggen, zodat we de belemmeringen kunnen ombuigen naar acties. Ik krijg een stuiterende energie als ik coach, terwijl ik ook een introverte kant heb. Ik zie jouw mogelijkheden en zorg er voor dat jij leiderschap pakt over jouw werk en leven vanuit jouw hart. Als jij wilt, onderga je bij mij een authentieke transformatie. Volg je hart, want dat klopt en gaat jou vervulling, verbinding en voldoening geven.

Verder ben ik happy want ik leef en werk op mijn voorwaarden in vrijheid. Ik ben mezelf, en ik heb geleerd dat ik dan de meeste invloed heb en impact maak. Daardoor heb ik heel veel vervulling, verbinding en voldoening in mijn leven. Ik volg mijn eigen pad en ik wil dat jij dat ook doet!

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen gecoacht en getraind in hun persoonlijk leiderschap en hun leven en business te claimen. Ik ben hier in 2009 mee begonnen, nadat ik eerst 10 jaar een carrière had in het bedrijfsleven in de Sales op corporate niveau. Ik laat mij wereldwijd opleiden door de besten in hun vakgebied. Het lijkt me geweldig om jou met al deze ervaring verder te brengen naar jouw persoonlijke succes.

Laat mij jouw innerlijke gids in jouw binnenwereld zijn, zodat jij voluit jouw werk en leven kunt claimen.

Mag ik jouw stille kracht achter jouw succes zijn?