freelancer

Jozien Elgershuizen

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 20/01/2021

Vitaliteitscoach & Opleidingsadviseur

Leuk dat je mijn profiel bekijkt! Ik help jou graag verder. Hieronder lees je bij welke uitdagingen ik jou kan ondersteunen. Heb je vragen? Neem dan even contact met mij op via www.chooseyourway.eu

Mensen hebben vaak heel veel potentie in zich, maar zijn zich hiervan niet altijd goed bewust. Ik bied uitdagende en creatieve begeleiding op zowel persoonlijk als professioneel vlak aan voor (hoogsensitieve) professionals. De begeleiding richt zich op het verkrijgen van inzicht in de verschillende mogelijkheden en het maken van een passende keuze om de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van deze passievolle professionals te versterken.

 

Heb jij een vraag op het gebied van energie, stress management, vitaliteit, of omgaan met prikkels (bijvoorbeeld bij hoogsensitiviteit/HSP of een chronische ziekte)? Neem dan eens contact op voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk graag samen met jou hoe jij meer energie kan krijgen, meer (werk)plezier of (meer) overzicht kan krijgen, zodat je weer dat kan doen wat jij graag wilt!

 

Tot binnenkort?

 

Warme groet,

Jozien Elgershuizen

 

[email protected] / www.facebook.com/coachchooseyourway

Ervaring

Vitaliteitscoach & Opleidingsadviseur

  •  https://www.linkedin.com/in/jozienelgershuizen/
  •  jan 1970 - Vertoon

Via mijn coachingspraktijk & adviesbureau Choose Your Way verzorg ik sinds 2015 vitaliteitscoaching voor mensen met een extra uitdaging (bijv. een chronische ziekte of hoogsensitiviteit).Ook verzorg ik loopbaancoaching en trainingsadvies (train de trainer). Zie voor meer informatie mijn LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/jozienelgershuizen/

Mijn coaching & advies zijn gebaseerd op mijn werkervaringen, persoonlijke ervaringen als ervaringsdeskundige en op mijn praktische & wetenschappelijke kennis (zie ook Opleidingen).

Opleiding(en)

Master of Science in Human Resource Development

HRD is een specialisatie binnen Andragogiek en Pedagogische Wetenschappen. Dit biedt voor mij een goede achtergrond op het gebied van onderwijskunde/bedrijfsopleidingen, psychologie en pedagogiek.

Na mijn master in HRD heb ik een research master gevolgd en afgerond in Duurzame Ontwikkeling & HRD in internationale context. Dit betekent dat ik mijn kennis in HRD verder heb verbreed én verdiept tijdens mijn tweede master.

Vitaliteitscoaching

  •  CIVAS
  •  jan 2016 - jan 2017

Onderdelen:
- Effectief communiceren
- Motivatie
- Ethiek
- Kwaliteiten verkennen & kernkwadranten
- Oplossingsgericht coachen
- Stressmanagement
- Stress & Burnout coaching
- Emotiemanagement
- Acceptance & Commitment Therapy
- Mindfulness
- Rationele Emotieve Training
- Voeding
- Leefstijl