freelancer

Joya van den Boog

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 09/07/2020

Ik help je de switch te maken naar je droombaan en mindset

It start allemaal bij de droom!

De droom als startpunt en daar gaan we mee werken en vertalen naar het nu met concrete stappen. Dus hoe zie jij jezelf over 10 jaar leven en wonen? Wat heb je beleefd en hoe ziet dat eruit? Wat past daar in, en wat juist niet? Dit is super boeiende informatie om uiteindelijk te bepalen wat de switch gaat worden. Dit geheel zetten we om naar actie, zodat jij je droom gaat leven & beleven.​

Wil jij de stap nemen om een switch te maken, maar je weet nog niet exact naar wat of hoe?

Dan is de SWITCH voor jou!

 

Waar komt de drive vandaan?

De drive om andere te helpen met het maken van de switch komt uit mijn ervaring waar ik 3 keer een grote switch heb gemaakt. Van Software Ontwikkelaar, naar Project Manager, naar eigen bedrijf.

Je kan wel stellen dat ik mooie en pijnlijke elementen van het switchen wel inmiddels ben tegengekomen. Toch heeft dit me niet tegengehouden om de switch te maken en mijn droom te volgen.

Het begon allemaal bij…

In 2012, net na mijn studie, begon ik als software ontwikkelaar bij een mega groot multinational wat geweldig stond op mijn CV. Ik had altijd de droom om Project Manager te worden, maar dacht dat ik eerst de achtergrond van de techniek goed moest weten om een goede Project Manager te worden. In 2016 doofde helaas het vuurtje en kwam ik terecht in een burn-out. Grootste les hieruit was dat je niet iets kan doen wat je geen plezier geeft.

Na een reis door Azië besloot ik mijn droom als Project Manager na te jagen en ben ik begonnen als Project Manager Officer. Hier heb ik veel geleerd en na 2 jaar was het tijd om de grote stap te maken. De stap naar Project Manager.

Het was 2019 en ik was IT projectmanager. Ik had hier 7 jaar naartoe gewerkt met het idee dat dat mijn droombaan was. Ik had opleidingen & trainingen gevolgd en avonden gewerkt om te bereiken wat ik op mijn vizier had. Niet wetende dat dát een baan zou zijn die mij geen geluk zou brengen en het eigenlijk niet mijn eigen pad was dat ik had bewandeld. Het verdiende goed, ik had leuke mensen om mij heen, was op loopafstand, en toch voelde dit niet compleet. Mijn vuurtje doofde sneller, en moest in actie komen. Ik dacht dat dit werken was. Stabiele inkomsten, aantal leuke onderdelen en intens gelukkig kan je niet van je baan worden.

Ik weigerde te geloven dat je niet je stukje geluk in je werk kan vinden, zolang alles in lijn is met je kernwaarden. Bij een 9-daagse persoonlijke leiderschapstraining in Nepal werd mij dit al snel duidelijk. Een coach vroeg mij een vraag dat mijn leven op zijn kop zette: “waarom leef jij de droom van een ander?”. Dat was het puzzelstukje dat miste. Ik was mijn eigen droom niet aan het volgen, maar dat van een ander. Dit kwam als een mokerslag binnen en vanaf dat moment wist ik dat ik de switch moest maken. Ik begon bij een droombeeld hoe ik mij over 10 jaar zag. Dat was het startpunt. Het werd een zoektocht van 6 maanden die mij leidde naar het oprichten van mijn eigen onderneming waarin mijn passies voor mensen, persoonlijke ontwikkeling en geluk samenkomen.

Ik help mensen met de switch te maken naar het droombeeld dat in lijn is met hun eigen kernwaarden. Waarin het stukje geluk, niet alleen in je werk, maar ook in de elementen daaromheen, samen komen. En je weet waar je het allemaal voor doet. Namelijk, het realiseren van je droombeeld.

 

www.joyavandenboog.com

Ervaring

Zelfstandige

 •  Joya van den Boog
 •  mei 2020 - Vertoon

Ik help mensen met het maken van de switch naar hun droombaan en mindset.

Project Manager

 •  IreckonU
 •  aug 2019 - nov 2019

Zelfstandige projectmanager voor product. Zorgen dat alle functionaliteiten tijdig werden gebouwd, getest en live stonden. Inclusief het ophalen van de wens van de klant.

Project Manager Officer

 •  LeasePlan Nederland
 •  sep 2017 - jul 2019

Lead van het PMO (Project Management Officer) waarbij we met een team van 6 een project ondersteunde van 80 man. Met de taak om te zorgen dat het project in goede banen werd geleid.

Software ontwikkelaar

 •  Accenture
 •  mrt 2013 - jan 2017

Ik was Siebel ontwikkelaar waarbij wij het gehele project runde. Inclusief de changes opschrijven, in gesprek gaan met de klant om de wens duidelijk te krijgen en te bouwen binnen het systeem.

Opleiding(en)

HBO

 •  Windesheim Flevoland
 •  sep 2008 - mei 2012

Bedrijfskundige Informatica
Minor Kennis- en Informatiemanagement

Universitair

 •  Pace University
 •  feb 2012 - sep 2012

Hands-on Project Management

Cursus

 •  MyQuest Academy
 •  jul 2020 - Vertoon

Boost je ZIJNS als coach. Ontdek hoe je bent als gesprekspartner.