freelancer

Jonathan Steeman

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 11/07/2020

IT Consultant en Coach

Als ICT-er ben ik in 2010 begonnen met het verbeteren van mijn communicatie skills. Het waren Consultancy trainingen waar ik het klant contact aanhaalde en als trusted advisor klanten begon te bedienen. 3 jaar later na een burn out en een ontslag was ik er klaar voor. Ik ga door als ZZP-er. Doordat dit een daverend succes werd was het ineens mogelijk om zelf mijn budget te bepalen voor persoonlijke ontwikkeling. Dit leide in 2016 tot de aankoop van een NLP practitioner en een NLP master opleiding op Ibiza.

Doordat ik inzag dat de relatie niet gelijkwaardig was kon ik hier een punt achter zetten. Een scheiding met kinderen is nog niet zo gemakkelijk maar we hebben het tot een goed einde weten te brengen. Vanwege mijn situatie als ZZP-er duurde het helaas wat langer maar uiteindelijk was het geen wat we op dag 1 afgesproken hebben ook geregeld.

Sinds 2018 ben ik begonnen om naar het buitenland te gaan naar NLP trainingen van bijvoorbeeld Tony Robbins. In 2018 (UPW) en 2019 (UPW en Date WIth Destiny van de Netflix serie I’m not your guru) heb ik enorme doorbraken mogen meemaken. Ik ben nu bezig met het leadership programma en de whealth en health mastery. Daarnaast zit ik in de luxe positie om te leren van de founders van het NLP. Ik ga de hele wereld rond om te leren van de beste om daarmee zoveel mogelijk mensen te helpen.

Ik geef gemiddeld 30.000 euro per jaar uit aan persoonlijke ontwikkeling. Dat bestaat uit, mentoring, 1-op-1 coaching van onder andere Tony Robbins Coaches. Daarnaast lees / luister ik tientallen boeken per jaar.

Mijn grootste kwaliteit is mijn analytische geest en mijn energie, mijn PASSIE. Dat zal je wel merken als we in gesprek komen je je realiseerd dat het bij je past of niet. Wat ik doe is jou in je kracht zetten. Ik geloof in het oneindige potentieel van de mens. Natuurlijk zijn er zaken die niet realistisch zijn en dat is ok. Toch levert het meer op om te geloven dat er meer mogelijk is dan je denkt en je weet diep van binnen dat dat ook zo is.

 

Mijn belangrijkste mentoren zijn:
Tony Robbins, Dr Wayne Dyer, Dr Deepack Chopra, Joseph McCLendon III, David Deida, Joe Dispenza.

Focus gebieden in mijn eigen ontwikkeling van de laatste jaren zijn:

ADHD, Neurodiversiteit, Masculine en Feminine energie, Overtuigende beperkingen en taal gebruik. Beperkende emoties weghalen en vervangen door bekrachtigende emoties. hier gebruik ik verschillende technieken door. Daarnaast maak gebruik van MBIT dit is een verzameling van technieken onder paraplu van Mbraining. Dit is een interesante aanvulling op NLP. Vanuit Mbraining gaan we uit van 3 intelligenties, het hoofd, Hart en de buik.

 

Ik onderscheid mijzelf als coach, omdat dit mijn passie is en ik het niet hoef te doen voor het geld. (Geld is overigens wel een krachtig leverage middel)

Echter er zijn verschillende vormen van leverage. Als het probleem groot genoeg is en je bent er klaar voor om ermee te dealen dan gaan we aan de slag. Bij mij haal je de beste resultaten als je implementeerd wat je leert en eerlijk bent tegen jezelf.

 

In 2018 ben ik ook begonnen met de NLP trainers opleiding. Dat is een zeer interesant proces die ik in 2020 af rond.

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik coach naast mijn ICT werk en ondersteun bij het Sluis NLP instituut als coach bij trainingen. Mensen omschrijven mij direct, open en creatief. Ik ga snel de diepte in en alles is ok.

Ik heb me laten vertellen dat je snel tot de kern komt door met mij in gesprek te gaan, vertelde een vriendin mij na een interesant gesprek in Florida waar we samen naar Date with Destiny gingen (een NLP master programma van Tony Robbins zelf).

In mij vind je iemand die veelzeidig is. Iemand die veel opleidingen volgt en zich bloot stelt aan de beste van de beste. Hoewel ik beginnend coach ben maken de hoeveelheid opleidingen veel goed. Ik implementeer ook veel van de opgedane kennis waardoor mijn mindset door de jaren heen enorm waardevol is geworden voor mijzelf en de mensen om me heen.

Dit is een kans.

Is dit jou kans? Only one way to find out. Neem contact op en we doen snel een kennis makings gesprek om te kijken of er een match is. Ik coach namelijk niet iedereen. Het is belangrijk dat er een wederzijdse klik is en dat je gemotiveerd bent om het proces aan te gaan. Dus als je weet dat je er klaar voor ben kom je in actie en praten we snel over de telefoon.