freelancer

Jochem Klein Nagelvoort

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 30/09/2021

Christelijke integratieve coach en therapeut

Het kan goed zijn dat de klachten waar je therapie voor zoekt te maken hebben met vastgeroeste patronen of vastzittende emoties zoals angst, verdriet of boosheid.
In elk geval: ergens loop je in vast.

Je kan dan ervaren dat je in conflict met je zelf bent; je wilt het één maar doet het ander, je voelt het één maar denkt het ander.

Vaak hebben mensen al van alles geprobeerd om er zelf uit te komen, maar lukt dat niet. Therapie kan dan enorm helpend en steunend zijn.

Integratieve therapie

Mijn rol als therapeut is om je te begeleiden in weer los te komen, weer beweging te brengen in je leven. Dat doe ik krachtgericht, ik ga er vanuit dat je in staat bent je eigen problemen aan te pakken.

In therapie doen we het werk dat nodig is om dat te bereiken. De basis van integratieve therapie is werken met innerlijke delen, zodat je weer regie gaat ervaren over je denken, voelen en handelen.

Ook maak ik bijvoorbeeld gebruik van EMDR, Schematherapie, Imaginaire therapie, Cognitieve en gedragstherapie en Lichaamsgerichte therapie. Het gaat er vooral om vanuit al die rijkdom die de psychotherapie met zich mee brengt, een passende route voor jou uit te stippelen zodat je daar uitkomt waar je wilt zijn.

Ik doe dat altijd in overleg met jou en we bespreken regelmatig of we nog op de goede weg zijn.

Ik werk graag ervaringsgericht. Dat betekent dat we niet alleen praten, maar ook aan de slag gaan met je binnenwereld. Dat kan bijvoorbeeld een oefening of interventie zijn. Ik zie mijn praktijkruimte graag als een werkplaats waar je kunt werken een je eigen gezondheid.

Therapie op maat

Als integratief therapeut biedt ik therapie op maat.
Dat betekent dat je voor allerlei klachten bij me terecht kan, bijvoorbeeld rondom zelfbeeld, identiteit, trauma, onzekerheid, angst, stress en spanning, verslavingen, perfectionisme, pleasen etc.

Ik werk met je samen om tot een oplossing van de problemen te komen die je ervaart. Dat doe ik vanuit een open, betrokken, warme en nieuwsgierige houding. Van harte welkom!

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Jochem