freelancer

Jannie Van den Boogaard

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 09/07/2020

crisis coach - schrijfcoach - auteur - uitgever

Kampt jouw onderneming met de gevolgen van de Covid-19 crisis?
Als ondernemer moet je flexibel zijn en out of the box te denken. Maar soms kun je zo vast zitten in de omstandigheden, dat je geen helderheid meer hebt om de volgende stap te kunnen zetten.

Het is mijn missie om jou over dit obstakel heen te helpen en een upturn in jouw leven te bereiken! Ben jij open minded en bereid om nieuwe wegen te onderzoeken? Vraag dan hier jouw persoonlijke coaching gesprek aan om samen creatieve oplossingen te vinden voor jouw onderneming.

Let’s grow your wings strong again!

Nieuwe paden bedenken en mensen buiten hun comfortzone uitdagen, zijn al jaren een terugkerend onderdeel in mijn schrijfcoaching trajecten. Speciaal voor dit platform ben ik voor jou beschikbaar als crisis coach. In onze gesprekken gaan we samen een antwoord vinden om jou te laten groeien naar de volgende stap.

Laat de corona crisis jou er niet onder krijgen!

Ik spreek je graag. Let’s Fly!

UPTURN
Wil jij lezen hoe ondernemers zoals jij en ik een persoonlijke of zakelijke crisis hebben doorstaan?
In het boek UPTURN vertellen acht ondernemers openhartig over een tegenslag in het leven en hoe zij die wisten om te draaien naar succes. (Op pag 130 vind je mijn persoonlijke verhaal en de boodschap om altijd te vertrouwen op jouw hart).

Want wat doe je als je op 56-jarige leeftijd op straat komt te staan, zoals Rob? Of als je een dansschool wilt openen en plotsklaps niet meer kan lopen, voor 20 jaar, zoals Henna? Hoe ga jij om met tegenslag en uitdagingen? Vind jouw kern terug en zet dat om naar kracht!

De ondernemers in Upturn nemen jou mee op hun reis van ups and downs, all the way to UP again! It is all MINDSET!

Rob is inmiddels miljonair en Henna loopt weer on high heels. En ik? Ik heb mijn tegenslagen en mijzelf overwonnen en weet de kern in ieder verhaal naar boven te halen.
Ik ben het kloppende hart van de beweging Upturn.

Wat wordt jouw succes verhaal?

Kijk maar eens op www.upturnbook.com