freelancer

Ivana de Haan

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 09/07/2020

Efficieny & Business Expert

Ik ben ruim 19 jaar ondernemer. Ik heb HBO personeel & arbeid gestudeerd en mijn bachelor gehaald. In mijn afstudeerjaar, heb ik mijn eerste onderneming gestart. Een uitzendbureau voor technisch personeel. Anderhalf jaar later een metaalfabriek dat halffabricaten voor de voeding- middelen industrie vervaardigde . In december 2017 heb ik mijn eigen fashion label op de markt gebracht onder de naam IVANA. Een exclusieve handtassen en stropdassen lijn. Voor het koninklijk paar in Monaco heb ik inmiddels een exclusie tas en stropdas mogen creëeren.

Door mijn jarenlange ervaring heb ik enorm veel kennis en extensie opgedaan, hoe het beter en efficiënter kan en wat er voor nodig is om een onderneming te starten, te runnen, en er een succes van te maken en hoe alle stormen te doorstaan.

Voor ondernemingen en instellingen heb ik een speciaal programma ontwikkeld, EFFICIENCY MANAGEMENT. Daarnaast coach ik START-UPS & ONDERNEMERS via speciaal daarvoor ontwikkelde modules. De Module Start-Ups, Module Business-administratie, Module Ondernemerschap en Module Business-Troubles. Van begin tot het eind.

De brochure EFFICIENCY MANAGEMENT & MIJN BEDRIJF zijn op verzoek verkrijgbaar. Mijn website ondergaat een restyle vandaar dat deze nog niet beschikbaar is momenteel.