freelancer

Ingrid Valkema-Weenink

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 08/07/2020

Coach

In je leven of in je werk kom je soms aan bij een punt waarop je je afvraagt of je eruit haalt wat er voor je inzit. Mogelijk ervaar je situaties in je werk of privéleven waar je anders mee om wilt gaan. Misschien voelt het alsof je vast zit en weet je niet hoe je weer in beweging kunt komen.

Als coach kan ik je bijstaan om de volgende stap in je leven te zetten en om je te ondersteunen bij het effectief gebruik maken van je tijd en energie. Ik kijk er naar uit om met je te gaan kijken naar wat je beweegt. Samen gaan we je ervaringen en jouw beleving ervan gebruiken om te ontdekken hoe je je leven kunt organiseren en bepaalde aspecten van jouw leven kunt optimaliseren.

In eerste instantie maken we een afspraak om kennis met elkaar te maken. In dit gesprek bekijken we of we een goed gevoel bij elkaar hebben. Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Afhankelijk van de situatie, bespreken we mogelijk ook je hulpvraag in dit gesprek.

Als we beide vertrouwen hebben in onze samenwerking, dan starten we het coachingstraject. Dit bestaat uit ca. 5 sessies van ca. 1 uur. De gesprekken vinden ongeveer eens per 2 tot 4 weken plaats. Eén en ander afhankelijk van wat voor jou het beste werkt en wat past bij de fase waarin je zit. De locatie(s) zullen we onderling afstemmen.

Alle gesprekken vinden plaats in volledige vertrouwelijkheid.

Aan de coachingsgesprekken zijn geen kosten verbonden.

Waar sta ik voor?

  • Gelijkwaardigheid, wederzijds respect, integriteit en vertrouwen.
  • Openheid, nieuwsgierigheid en acceptatie van wat er is: niet oordelen / er is geen goed of fout.
  • Eigen verantwoordelijkheid bij de coachee beleggen voor het kiezen van oplossingen en alternatieven.
  • Vertrouwen in het kunnen leren van anderen.