freelancer

Hester van Dorst

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 11/07/2020

Coaching, klankschalensessie, klankschaalmassage

Hallo, ik ben Hester uit Roosendaal. Ik help hoogsensitieve kinderen die prikkelgevoelig zijn, met het omgaan van de dagelijkse prikkels, zodat zij meer rust in hun hoofd en lijf ervaren.  In mijn coaching werk ik creatief, intuïtief, met visualisaties of NLP technieken. Ik kijk wat het beste aansluit.

Tevens geef ik met plezier klankschalensessies voor diepe ontspanning en rust. De klankschaalmassages hebben een diepe helende werking en zijn geschikt voor jong en oud. Ontdek de helende kracht van klankschalen en wat trillingen met je doen. Ga uit je hoofd naar je hart en ervaar het effect!

Ruim 25 jaar geleden heb ik voor het eerst een cursus gevolgd voor mijn persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Daarna diverse soortgelijke cursussen gedaan. Mijn meest recente opleidingen zijn Kinderen beter begrijpen, Kunstzinnig Dynamisch Coachen en NLP Practitioner. Ik houd van uitdagingen en nieuwe dingen ondernemen. Ik heb een energieke persoonlijkheid. Ik ben lief en eerlijk in de dingen die ik zeg en doe. Ik geef kinderen de ruimte om te praten, waardoor ze zich gehoord en gezien voelen.

Mijn motto: Volg je hart, leef je dromen en ga stralen!