freelancer

Henry Zandbergen

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 21/07/2020

(Wandel)coach en interim HR-professional

Welkom

Mijn naam is Henry, ik ben onder ander wandelcoach. Wandelcoaching is het coachen in de natuur en gebruikmakend van de elementen die de natuur biedt.

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Wil jij minder stress of een betere balans in je leven? Loop je vast op je werk of weet je niet in welke richting jij je verder wilt ontwikkelen? Samen met jou kijk ik hoe we jouw persoonlijke doelen kunnen bereiken en welke stappen daarvoor nodig zijn. Al wandelend en gebruikmakend van de elementen die zich in de natuur voordoen. Met aandacht voor jou als persoon. Ik ben benieuwd naar je vragen, waar je mee worstelt, wat je dilemma’s zijn, waar je blij van wordt, waar je energie van krijgt. De opdrachten en oefeningen in de natuur zorgen dat je inzicht krijgt in je eigen belemmeringen en op welke manier je weer ruimte en rust krijgt in je hoofd. Op deze manier leer jij jezelf nog beter kennen en kunnen we optimale vorderingen realiseren bij het nemen van de volgende stap.

Mijn lange ervaring in coaching heeft ervoor gezorgd dat ik op 1 januari 2019 de knoop heb doorgehakt en mijn eigen coaching praktijk heb opgericht. Mijn passie voor het inrichten van mijn eigen tijd en opdrachten is één van de beweegredenen geweest voor de oprichting van naR Wandelcoaching. Twee jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met wandelcoaching en ik heb daar uiteindelijk ook een opleiding voor gevolgd. Ik heb een enorme passie voor natuur, vanwege de kenmerken die het met zich meedraagt. De natuur voorziet mij van rust en een andere kijk op het leven.

Natuur staat ook centraal in mijn bedrijfsnaam naR: natuur, aandacht en resultaat. Ieder persoon heeft een eigen verhaal met unieke eigenschappen. Iedereen heeft een eigen verhaal met unieke eigenschappen. Tijdens de wandelcoaching lopen wij in de natuur. De natuur zorgt dat je meer energie en een betere nachtrust krijgt, dat je je beter kunt concentreren en dat stress vermindert. De natuur prikkelt de zintuigen, stimuleert je creativiteit en zorgt dat je meer ontspannen bent. Doordat je meer ontspannen bent, ben je beter in staat dichterbij jezelf te komen. Tijdens het wandelen in de natuur gaan we in op jou als persoon, wat je belemmeringen zijn en welke doelen je wilt bereiken. Zorgen dat jij de regie hebt voor het nemen van de volgende stap.

Doordat de natuur rust geeft en je zintuigen prikkelt is wandelcoaching (coaching in de natuur) zeer geschikt als middel om letterlijk een stap te zetten in deze bijzondere tijden.

Ik wandel graag met je mee.

Vriendelijke wandelgroet,

Henry

Op mijn website kun je meer over mijn achtergrond lezen.
www.narwandelcoaching.nl