freelancer

Hanny Govers

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 19/10/2020

Psychosociaal begeleider voor het onderwijs

Wil jij beter in je vel zitten en je leven niet meer laten beheersen door o.a. controle, stress, boosheid, verdriet, piekeren of angst? Dan neem ik je mee om hier anders mee om te leren gaan.

Een stroom van dagelijkse negatieve gedachten maakt je leven heel onaangenaam en zelfs angstig. Ziekte, pijn en verdriet kun je niet veranderen in je leven en het kan je bang of boos maken. Langzaamaan leren accepteren dat je in deze situatie zit, maakt dat je stopt met een gevecht. Wanneer je het gevecht opgeeft, komt er ruimte vrij om datgene te doen wat belangrijk voor je is. Mijn therapie is op basis van ACT, wat staat voor meer veerkracht en een waardevoller leven, naast je pijn of verdriet.

Ontwikkel je moed om op te lossen wat oplosbaar is. Vind de rust om een onoplosbaar probleem te accepteren en ontwikkel je wijsheid om het verschil te zien.

Gesprekken zijn mogelijke via beeldbellen (Therapieland) of in de praktijkruimte in Tiel.

 

Ervaring

Psychosociaal therapeut

  •  jan 2017 - Vertoon

Werkzaam als psychosociaal therapeut bij Theraquoise.

Opleiding(en)

Psychosociale Basiskennis (PSBK)

  •  Energieschool
  •  okt 2018 - nov 2019

Een aanvulling voor de opleiding SPSO. De psychische processen en de invloed van de geest op het lichaam. Een volwaardige en erkende diploma volgens de PLATO-eisen.

SPSO

  •  SPSO
  •  sep 2013 - nov 2013

Academie voor integrale wetenschappen:
De geestelijke en lichamelijke gezondheid onverbrekelijk met elkaar zijn verbonden. Een gezond lichaam en een goed functionerende geest zijn voorwaarden voor mensen om een productief en evenwichtig leven te kunnen leiden.

Op de opleiding heb ik geleerd om een integratie tot stand te brengen tussen de verschillende psychologische benaderingen.

HBO

  •  See true
  •  okt 2016 - nov 2016

Basisopleiding tot ACT trainer (Acceptance and Commitment Therapy)