freelancer

Hanneke de Vreugd-Kromhout

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 12/07/2020

Coach en Trainer - Luxury Life Method

Ieder mens is anders. Ieder leven is anders. Ieder verhaal is anders. En toch is het allemaal hetzelfde.

Want iedereen verlangt naar een stukje rust, liefde, erkenning en geborgenheid. Het zijn onze basisbehoeftes als mens. Dus waarom zouden we daar raar over gaan doen?

Juist wanneer jij in balans bent en dus jouw basisbehoeftes zijn vervult, kan jij gaan groeien. Als mens én als ondernemer. Want groei begint altijd bij jou als persoon.

De Luxury Life Method gaat verder dan alle andere methodes. Ik geloof dat het ontwikkelen van al jouw talenten ook betekend dat jij gebruik mag maken van jouw eigen unieke power: jouw intuïtie.

Er is namelijk zo ontzettend veel meer dan het spreekwoordelijke ‘guts feeling’. Wanneer jij open durft te staan voor meervoudige groei zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Dan worden de mogelijkheden in jouw leven letterlijk grenzeloos. Voel je wat ik zeg?

In de huidige maatschappij zijn meditatie en universele krachten vaak een vies woord. Best vreemd eigenlijk als je beseft dat we wel accepteren dat we het universum niet kunnen verklaren. Dat accepteren we dus wel.

Ook dat zwaartekracht bestaat. Dat accepteren we ook.