freelancer

Gerrie Hulshof

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 10/07/2020

Sociaal Psychiatrische verpleegkundige

 HET GEVEN VAN PSYCHOSOCIALE EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING EN COACHING. OOK ONDERSTEUNING MOGELIJK BIJ PROBLEMEN IN DE GEZINSSITUATIE.

Soms kan er zich een crisis voordoen in iemands leven door alles wat er op je afkomt, zoals nu door alle plotselinge veranderingen door het Corona virus. Het kan je allemaal overdonderen en kun je vast komen te zitten in jezelf, veel stress ervaren en daar wil je hoogstwaarschijnlijk zo snel mogelijk van af, omdat het jouw dagelijks leven, jouw geluk en jouw toekomst kan beïnvloeden. Je kunt voor moeilijke keuzes komen te staan en dusdanig dat je niet meer hoe je dit moet aanpakken.

Je kunt dan gaan piekeren over alle gebeurtenissen, die je boos, somber en verdrietig kunnen maken en het verleden kan ook weer getriggerd worden. Tijdens een crisissituatie is het soms moeilijk om helder te blijven overzien wat nog goed voor je is. Dat kan veel stress, psychische en lichamelijke problemen geven. Dit kan ook effect hebben op jouw omgeving of je gezin.

Elke crisis is anders. Graag ondersteun ik jou hierbij om de dingen die spelen op een rij te krijgen en samen te zoeken naar de beste oplossing om weer verder te komen.

Ik heb veel ervaring in het bijstaan van mensen die het moeilijk hebben of in een crisissituatie zitten.