freelancer

Fennie Munneke

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 11/07/2020

trainer / coach / mentor

Hallo,

Mijn naam is Fennie Munneke. In 2017 ben ik gestart met de NLP opleiding en  daarna niet meer gestopt met leren. Ik heb het roer om gegooid en ben mijn eigen leven anders gaan inrichten. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters met een vorm van ASS (autisme spectrum stoornis) en ADD (aandachtstoornis).

Ik help en ondersteun mensen graag in het proces van overleven naar leven. Ik ben gespecialiseerd in vrouwen, moeders te ondersteunen in een gezin met kinderen die extra ondersteuning nodig hebben, dan wel in autisme of ADD.

Zeker in deze bijzondere ‘Covid-tijden’ is het voor die gezinnen het bijzonder lastig om de nieuwe structuur zich eigen te maken. Ik ondersteun daarbij graag.

Ook in het voor moeders soms behoorlijk pittig om alle ballen in de lucht te houden en ook nog goed te zorgen voor jezelf. Wat als je goed zorgt voor jezelf kun je ook goed zijn voor de ander!  Dat is mijn visie!

Wil je ook weer goed voor jezelf zorgen zodat je er kunt zijn voor anderen, heb je hulp nodig in het gezin waar kinderen zijn met extra ondersteuning. Neem contact op, ik help graag!