freelancer

Edwin Moen

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 10/07/2020

Financieel Manager a.i.

Previ Finance Interim Management

Richt zich op financieel interim management, consultancy, controlling, accounting en administratieve dienstverlening. Gespecialiseerd in jaarrekeningenwerk, samenstelopdrachten, management controlling en grootboekbeheer. Daarnaast de adviseur voor procesaansturing en procesverbetering voor bedrijven op verschillende managementniveaus. Het verzorgen van organisatorische en bestuurlijke informatievoorziening en het verrichten van administratieve werkzaamheden en verlenen van services & support voor alle soorten organisatievormen, zowel nationaal als internationaal.

 

Waarom Rendement2Go ?

Vanuit de expertise van Previ Finance is “Rendement2Go” ontstaan, gericht op financiële coaching, bedrijfsorganisatorische en strategische begeleiding van ondernemers op weg naar optimaal rendement met de focus op Sales & Finance. Als eigenaar van dit unieke concept zie ik de noodzaak in van het samenwerken in vertrouwen, waarbij ik stuur op optimaal rendement van de ondernemer en onderneming in de breedste zin van het woord.

 

 


Previ Finance

 

Plan nu jouw kennismakingsgesprek !

 

 

Vakgebieden

 

   Financieel interim management

   Financial consultancy

   Controlling

   Accounting

   Financiële dienstverlening

 

Financieel interim management

Het beschikbaar stellen van ervaren en deskundige managers en financiële en  administratieve professionals.

Financial consultancy

Bedrijfsorganisatorisch- en managementadvies, procesverbetering op strategisch, tactisch en operationeel niveau, accounting en management controlling.

Controlling

Optimale inrichting en werking van de administratieve organisatie, interne controle en bestuurlijke informatievoorziening.

Accounting

Verzorgen van het jaarrekeningenwerk, samenstelopdrachten, salarisadministraties en grootboek-, debiteuren- en crediteurenbeheer.

Financiële dienstverlening

Registratie en verwerking van administraties, samenstellen jaarrekeningen en verzorgen van de fiscale aangiftes en managementadvisering.

Previ Quick Scan

Feitelijk inzicht in de financiële gezondheid van uw onderneming. De Previ Quick Scan vormt een belangrijke ondersteuning bij de weg naar een optimale en verantwoorde bedrijfsvoering. De focus ligt op de beoordeling van rentabiliteit, activiteit, solvabiliteit en liquiditeit door middel van ratio’s en kengetallen gebruik makend van de data uit de organisatie d.m.v. verfijnde technieken en analyses gericht op rendement.