freelancer

Denise Bruma

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 26/09/2021

Counseling (je authentieke zelf zijn) en Reiki healing

Beste Coachee,

Mijn naam is Denise.  Vanuit een achtergrond in de IT heb ik me ruim 20 jaar bezig gehouden met het transformeren van behoeften van gebruikers en afdelingen naar IT oplossingen in processen en systemen. Daarbij was het ook belang om de menselijke veranderingen te begeleiden omdat die een onderdeel uit maakten van de transformaties. Daarnaast bemerkte ik dat ik in prive situaties ook als een magneet mensen aantreek, die zich willen uiten, dingen willen delen en zelfs mijn advies vragen.

In de loop van de jaren is bij mij een sterke drang ontstaan om mijn aandacht te richten op het begeleiden van transformaties van de mens naar zijn/haar authentieke zelf zodat vanuit een staat van hoogste bewustzijn en doelgerichtheid wordt geleefd. Het is dit pad dat ik nu volledig omarm.

Vanuit een holistische zienswijze op het leven en de uitdagingen die we daarin tegen komen op de gebieden emotie en mentaal, biedt ik Counseling en Reiki (energetische genezing) aan om te komen tot genezing en groei. Daarnaast houdt ik een BLOG/VLOG bij op mijn eigen website ter informatie en inspiratie van de spirituele ontwikkeling en de transformatie naar de “authentieke zelf”.