freelancer

Christine Filip

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 11/07/2020

Liefdes- en intimiteitscoach, trainer en schrijver

Mijn missie is mensen helpen bij het omarmen van hun liefdesreis precies zoals het zich heeft ontvouwd en nog aan het ontvouwen is.

Zonder oordeel, vanuit vrijheid en liefdevol respect. Vanuit een bewustzijn dat wat wij hebben aangeleerd en aangeboden gekregen over liefdesrelaties en seks, mogelijk niet het hele verhaal is. Ik ben er voor mensen die open staan voor het zetten van de eerste spreekwoordelijke stap in de richting naar meer authenticiteit, transparantie, echtheid en heelheid in hun liefdesrelatie.

Durven loslaten van schaamte voor emoties die we elkaar niet zo snel tonen en het durven loslaten van schaamte voor erotische creativiteit en speelsheid die mogelijk anders is dan wat wij denken dat ‘hoort’.

De moed om jezelf en elkaar te ontmoeten in in de liefdesreis van harmonie, disharmonie en reparatie.

Ruimte bieden voor het ontdekken wie je werkelijk bent en die ruimte ook mogen innemen en toe-eigenen en elkaar die ruimte gunnen in een liefdesrelatie. Waarbij de vorm van ruimte en verbondenheid in iedere liefdesrelatie anders is en zich ook op verschillende manieren in de loop der tijd ontwikkelt.

De kernvraag van succesvolle liefdesrelaties is altijd: hoe blijven wij onszelf met elkaar verbinden met respect en oog voor wie wij zijn, op dit moment.

Stel je voor dat dat zou kunnen…

Zou jij dat willen?

Liefs

Christine Filip

Liefdes- en intimiteitscoach

NLP practitioner sinds 1998

NLP Master gehaald bij Richard Bandler in 2016

Meta-coach training (Quantum Leap Program) gedaan bij Femke Mortimore – Stuut in 2017

32 jaar ervaring in een liefdesrelatie met iemand die heel verschillende denkstijlen heeft vergeleken met mij. We zijn nog steeds aan het leren en groeien, waarbij de start van ons bewust leerproces gestart is met NLP in 1998. Nog steeds dankbaar voor!

Studio Panta Rhei
Den Haag

P.S. Als jij meer wilt leren en ontdekken op het gebied van liefde en liefdescommunicatie, dan kan je je aanmelden voor de faceboekgroep Liefdesreis. In deze groep hebben wij respect voor de verschillende genderidentiteiten, culturele en etnische achtergronden, seksuele voorkeuren en liefdesrelatievormen (tussen volwassenen). Hierin ben ik regelmatig live met oefeningen en verhalen die gaan over liefde, emoties en erotiek en het realiseren van dromen en verlangens op dit gebied.