freelancer

Carla Jansen v Rosendaal

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 14/07/2020

Burn-out Expert, Hartcoherentie Trainer en Coach Stressreductie, Life-Mind Creation Coach, Wellness Coach

Stress is een enorme blokkade voor  alles wat je wilt doen. Persoonlijk verder ontwikkelen, je werk goed doen, je eigen professionaliteit zien en voelen, zelfwaarde en zelfvertrouwen vergroten, goede relaties hebben (privé en werk), goed omgaan met klanten als je die hebt etc etc.

De grote vraag is: zit die stress of dat gevoel van burn-out alleen in je hoofd of ook in je lijf?

Waar wordt dat vervelende gevoel (en al je klachten) door veroorzaakt in jouw ogen?

In mijn optiek hebben we namelijk altijd een keuze in hoe we omgaan met elke situatie die op ons pad komt.

Wil jij helderheid over bovenstaande?
Exact weten hoe het is met de energie in jouw lijf? Of je écht in die burn-out zit of dat het enkel in je hoofd zit?

En wat er dan allemaal op onbewust niveau speelt waardoor je alles ervaart zoals het is en waarom je doet zoals je doet?

Ik werk met innovatieve technologie (ook gebruikt in de ruimtevaart dus geen “lala”) waardoor je binnen 2u weet hoe het écht is met jouw energie, welke (onbewuste) overtuigingen daar mee te maken hebben, welk thema nu het meest in de weg zit om je doelen te bereiken (bv zoals je lekker voelen, uit een burn-out komen). Samen kijken we dan gelijk welke stappen jij nodig hebt om jouw situatie te veranderen.

Mindset en stressreductie zijn hierin de 2 grootste pijlers waar ik mee werk.

Klinkt dit als iets wat jou verder kan helpen of waar je meer over wilt weten? Of wil je samen kijken of ik voor jou iets kan betekenen hiermee?

Oh ja, ook altijd handig: ik werk zowel live als online, je hoeft dus niet in de buurt te wonen om optimale coaching te krijgen.

Neem dan contact op en ga ervoor om binnen 4 maanden totaal uit je burn-out te komen en je leven écht te gaan transformeren (voor de rest van je leven).

Ervaring

Trainer en Coach algemeen

 •  Stress uit Focus aan
 •  dec 2006 - sep 2020

Communicatie en persoonlijke ontwikkeling trainingen en coaching. Teambuilding trainingen.
Veel ervaring opgedaan als coach met eigen klanten en als trainer in de kinderopvang in de eerste jaren.
Sinds 2011 specifiek gericht op stressreductie en burn-out coaching en training.

Hartcoherentie Trainer en Coach

 •  Stress uit Focus aan
 •  jan 2011 - Vertoon

Specifiek gericht op stressreductie en burn-out preventie.
Sinds 2011 wekelijks groepstrainingen bij Politie hierin. Tevens laatste 3 jaar bij HAN (hoge School Arnhem en Nijmegen), Achmea en kleinere bedrijven.
Zowel in coaching 1-1 als trainer voor groepstrainingen van enkele dagdelen en workshops.
Inmiddels meer dan 6500 mensen mogen begeleiden en trainen op het gebied van stressreductie en burn-outpreventie.
Het mooiste hierin is het gebruik van meetapparatuur waarin stress zichtbaar gemaakt wordt in het hartritme waardoor veel meer inzicht ontstaat en tegelijkertijd snellere groei

Being in Balance Coaching

 •  jan 2016 - Vertoon

Deze gespecialiseerde burn-out preventie en stressreductie coaching is altijd 1-1 en zeer diepgaand met hele krachtige en snelle persoonlijke groei met enorme stressreductie. Dit vanwege het gebruik van de innovatieve energie meting apparatuur (zie bij opleiding).
Hierin ervaring met vele ondernemers en werknemers.

Opleiding(en)

Verpleegkundige A en B

 •  sep 2019 - Vertoon

Vanwege de vele ervaring in de verpleging ook zeer veel ervaring met het menselijk lichaam en het functioneren daarvan in het geheel. Daarbij veel ervaring in het begeleiden op mentaal gebied aangezien mijn meeste ervaring hierin ligt op mensen met kanker en de mentale en fysieke begeleiding daarvan, inclusief de familie.
Deze ervaring neem ik mee in mijn huidige werk als coach en trainer.

Being in Balance Coach

 •  Being in Balance
 •  jan 2016 - Vertoon

Being in Balance Coaching is diepgaande coaching op stress en persoonlijke ontwikkeling. Hierin wordt gebruikt gemaakt van zeer innovatieve apparatuur waarin energie in het gehele lichaam gemeten wordt t/m DNA niveau. Deze wordt gekoppeld aan de overtuigingen die we hebben, bewust of onbewust. Dit is een zeer snelle coaching aangezien juist door het gebruik van de apparatuur zeer snel zichtbaar is waar blokkades zijn die het huidige functioneren belemmeren en stress opleveren.

Hartcoherentie Coach en Trainer

 •  HeartMath Benelux
 •  jan 2011 - sep 2020

Hartcoherentie Trainer en Coach. Hartcoherentie is een specifieke stressreductie methodiek waarbij gebruikt gemaakt wordt van apparatuur waarin stress in het hartritme zichtbaar gemaakt wordt.

Trainer en Coach opleiding

 •  Trainen met Hart en Ziel
 •  jan 2006 - Vertoon

Soecifieke Trainer en Coach opleiding waarbij dieper gekeken wordt in coaching en training door hart en ziel er bij te betrekken.