freelancer

Astrid Janssen Reinen

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 10/07/2020

Relatie en Life skills coach

“The best teachers are those who show you where to look, but don’t tell you what to see”

As Life Coach I help people to overcome challenges that withhold them from moving forward, so they regain confidence & strength for a powerful life!

Gedurende alle projecten die ik -eerder in dienst als projectmanager en sinds 2004 als zelfstandig ondernemer-  heb uitgevoerd heb ik vaak naast mijn ‘reguliere’ werkzaamheden een coachende rol gehad.

Dat verliep altijd op zo’n natuurlijke wijze dat ik daar nooit echt bij stil stond. Totdat op een gegeven moment het balletje viel. Waar werd ik nou echt blij van?

Mensen inspireren, motiveren, enthousiasmeren en verder helpen. Verwarrende situaties ontwarren en helderheid bieden. Altijd met positieve insteek en een groot gevoel voor humor en ‘lichtheid’. De diverse coach opleidingen die ik in de loop van jaren heb gevolgd hebben me geholpen om een coach te worden die veel mensen heeft geholpen om vanuit de situatie waarin ze zich bevinden te bewegen naar de situatie waarin ze graag zouden willen zijn. Samen die reis maken is een prachtig proces waar ik je graag bij ondersteun!

 

Ervaring

Master Life Coach en Relatie Coach

  •  Master Life coach
  •  mei 2016 - Vertoon

Opleiding(en)

Master Life Coach

  •  CoacHeroes
  •  jun 2020 - mei 2021