freelancer

Annita Datema

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 08/07/2020

Loopbaan- en personal coach

Door mijn 24-jarige carrière als HR professional heb ik veel ervaring met het begeleiden en coachen van managers en professionals.

Hoe fijn is het om als manager of als professional met iemand te kunnen sparren als je zelf even geen oplossing meer ziet? Of als je geen raad weet met een situatie? Of het moeilijk vindt om een keuze te maken?

Iedereen heeft op een bepaald moment behoefte aan een klankbord!

Iemand die met je mee kijkt. Scherpe vragen stelt en je zo nieuwe inzichten geeft. Wellicht heb jij die behoefte nu ook op dit ogenblik en zou je hier graag gebruik van willen maken.

Ik help jou de volgende stap in jouw ontwikkeling te maken, doelen scherp te stellen en die te realiseren. In de coachtrajecten en de online training die ik aanbied focus ik mij op jou en op datgene wat jou bezighoudt. Of wat maakt dat je denkt dat je in die situatie vast zit.

Jou tot (nieuwe) inzichten brengen, zelfbewuster maken en de regie over de situatie in eigen handen te laten nemen … dat is voor mij het mooiste wat er is.

Daarom ben ik in 2019 begonnen met de opleiding tot Professioneel Coach die ik begin 2020 succesvol heb afgerond. Met mijn jarenlange werkervaring en nieuwe kennis van coachtechnieken wil ik jou als manager of als professional helpen zodat je durft te veranderen. Niet in een ander, maar in de versie van jou die lef heeft, vol zelfvertrouwen is en zonder angst zichzelf durft te zijn.

Wat is mijn werkwijze?

✔ Ken je droom

Wat is je droom? En wat houd jou tegen om je droom te realiseren? Wat kun jij doen om dit te veranderen? Volg je gevoel. Het wijst je altijd de weg en durf daarop te vertrouwen. Als je de eerste stap zet in de voor jou juiste richting wordt het pad vanzelf helderder.

✔ Daag jezelf uit

Is er nog iets wat je graag zou doen? Ligt er nog een droom op je te wachten? Iets wat je dolgraag in je leven (of werk) zou willen veranderen of realiseren? Wat het ook is: als je je verlangens kent, kun je stap voor stap aan de slag. Dan kun je zelf de regie nemen en jouw dromen werkelijkheid laten worden!

✔ Vier je succes(sen)

Gedurende het coachtraject zullen er doorbraken zijn, omdat je uit je comfort zone stapt en tot nieuwe inzichten zult komen. Hoe mooi is dat!

Ik geloof erin dat je dan op je mooist en het meest gelukkig bent. Wees trots op wie je bent.

It’s time to show up and be seen!

 

Wil je meer van mij zien?

Download dan mijn CV of kijk op mijn website https://www.damca.nl/.

Tot gauw?!