freelancer

Anneke Otten

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 08/07/2020

NLP Coach, Gezinscoach

Coaching en stressmanagement Anneke Otten

Iedereen ervaart het wel eens: stress. Stress thuis of stress op werk. Coaching en stressmanagement kan u daarbij helpen! Vroeger, als er bezoek kwam en ik niet genoeg tijd had om op te ruimen, veegde ik het stof op de grond onder het vloerkleed. Dan leek het voor het oog van de buitenwereld netjes opgeruimd, maar ik wist wel beter….

Wat je onder je innerlijke vloerkleed veegt, is er wel degelijk. Uit ervaring weet ik dat zich uiteindelijk zo kan gaan wreken, dat je er zelfs lichamelijke en emotionele klachten van kunt krijgen.

Coaching en stressmanagement voor 40+ professionals.

Mijn doel is dat jij jezelf vrij gaat voelen om te doen wat je het liefste doet. Dat het onder jouw vloerkleed echt schoon is en als er eens wat stof neer dwarrelt, dat je het niet hoeft te verstoppen. Ik gun jou een leven vol kansen en mogelijkheden waarin je optimaal kan blijven functioneren in werk en privé.

Ik combineer het beste uit alles, en stem af op wat jij nodig hebt.

Gebaseerd op vele jaren ervaring, aangevuld met verschillende trainingen en opleidingen. Zoals Time Line Therapy, NLP en EFT (Emotional Freedom Techniek). Inmiddels expert in coaching en stressmanagement.

Ik lever maatwerk en sluit aan bij wat bij jou het meest past en werkzaam is.

Door je gedachten, zelfbeeld, gezondheid en zelfvertrouwen te beïnvloeden en te versterken. Coaching en stressmanagement helpt bij het beïnvloeden van deze menselijke factoren.