freelancer

Anja Reijmers

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 10/07/2020

Life-change en -succes coach

Ik werk met moeders die werken bij bedrijven in typisch mannelijke dominerende branches.

Zij hebben een hekel aan hun werk en willen stoppen, maar zijn bang hun zekerheid te verliezen die de baan biedt. Ze worstelen met genoeg in zichzelf te geloven om nee te zeggen wanneer ze dat willen en hebben de verbinding met zichzelf verloren om hun dromen te kennen. Ze willen hun passies kunnen nastreven en duidelijke grenzen stellen.

Ze voelen nu alsof ze geleefd worden door alles iedereen om hen heen. Het gezin, hun werk, hun familie, vrienden. En ze willen weer voor zichzelf durven kiezen zonder schuldgevoel en zonder zelfsabotage.

 

Wat mij van andere coaches scheidt, is dat ik 15 jaar in de IT heb gezeten, voordat ik me realiseerde dat het een weg was die nergens naartoe leidde en weer verbinding vond met mijn eigen dromen. Ik stopte met mijn baan en creëerde het leven van mijn dromen.

En daardoor voelen mijn klanten zich ondersteund en begeleid op een manier die hun overgang naar een nieuw en mooier leven gemakkelijker maakt.

Ervaring

Life-change en -succes coach

  •  aug 2019 - Vertoon

Ik ben een coach voor levensverandering en succes met strategische interventie als basis. Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mijn cliënten om doelen te stellen en te bereiken, stress te verminderen en te leren zichzelf lief te hebben en beter te behandelen. OM echt voor zichzelf te kiezen zonder schuldgevoel.

Opleiding(en)

Practioner of Excellence

  •  Strategic Intervention
  •  sep 2019 - Vertoon

Life caoch via Strategicc Intervention