freelancer

Aagtje Eisinga-Kruijer

0.0/5 (0 Feedback)
Lid sinds 09/07/2020

Ik loop met je mee op je levenspad

Hierbij stel ik mij graag even voor.

Mijn naam is Aagtje Eisinga-Kruijer, ben 58 jaar en woon samen met mijn man in het mooie Bellingwolde in Oost-Groningen, waar ik in 2019 mijn eigen bedrijf ‘Walking Together’ gestart ben als coach/begeleider en Aromatouch masseuse.

Op mijn website walkingtogether.nl kun je precies zien wat ik zoal doe.

Hiervoor ben ik 17 jaar werkzaam geweest als welzijnsmedewerker, waarbij ik cliënten hielp met vragen op gebied van wonen, welzijn, zorg en financiën.

Ik wilde meer bieden dan alleen de korte hulpvragen en had al ervaring met cliënten die zich door mij gesteund voelden en zo weer ‘op de juiste levensweg’ terechtkwamen. Als hulpverlener in hart en nieren krijg ik namelijk ontzettend veel voldoening uit het feit dat ik cliënten die op een zijspoor zijn beland handvatten kan geven om zelf weer verder te kunnen met hun leven.

Bij mijn werkgever was dat echter niet mogelijk, vandaar mijn besluit om voor mezelf te beginnen.

De naam ‘Walking Together’ heb ik gekozen als metafoor, ik wil graag een stuk met iemand meelopen op zijn/haar (onbevredigde) levenspad om hun te begeleiden naar een fijn levenspad. Dit kan ook letterlijk d.m.v. wandel coaching, welke ik ook bied.

In mijn leven heb ik vele obstakels overwonnen, ik ben dan ook een ervaringsdeskundige op vele  gebieden.

Een greep uit mijn ervaringen zijn:

Regelmatig te horen gekregen dat ik niet goed genoeg zou zijn. Jong gehuwd en kinderen gekregen, op bijstandsniveau geleefd, in een burn-out geraakt, verschillende minder leuke familiesituaties meegemaakt, verschillende mantelzorgsituaties meegemaakt van o.a. zieke man, 1 dochter met partiële dwarslaesie, ouders die ziek zijn/waren, weduwe geworden enz. enz.

Daarnaast heb ik ook vele leuke ervaringen meegemaakt zoals mijn fijne liefdevolle relaties met wederzijds respect (ik ben nu voor de 2e keer heel gelukkig getrouwd). En heb een heel fijn netwerk van lieve en betrokken vrienden en bekenden. Ik heb fijn werk gedaan waar ik mijn passie in kwijt kon en waar ik gewaardeerd werd om wat ik deed en hoe ik mijn werk deed.

Al deze ervaringen hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben, een lieve, sterke vrouw, een mensenmens die liefde en compassie voelt voor anderen en graag de wereld een stukje mooier wil maken door het overbrengen van haar inspiratie om ook een fijn levenspad te mogen bewandelen.

Dat is ook de reden dat ik hier nu aan meedoe, ik bied graag een paar uur per week gratis coaching aan die mensen die het in deze rare tijd zo nodig hebben.

Ik kan jou namelijk de tips geven hoe ikzelf omgegaan ben met mijn moeilijke periodes en door de interventies vanuit NLP heb ik vele tools ter beschikking om jou te laten veranderen naar een persoon die je graag wilt zijn.

Heb jij het idee dat ik je zou kunnen helpen, laat het mij weten, dan kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen.

Liefs Aagtje​

Ervaring

Welzijnswerker

  •  Stichting Rzijn
  •  feb 2002 - sep 2019

Tot sept. 2019 ben ik parttime werkzaam geweest in de functie van ouderenwerker/welzijnswerker bij deze stichting.
Mijn belangrijkste taken waren: informeren, adviseren en ondersteunen van cliënten tijdens spreekuren of huisbezoeken bij hulpvragen op het gebied van wonen, welzijn, zorg en financiën, waarbij uitgaande van ‘de eigen kracht eerst’.
Verder coördineerde ik vrijwilligers (o.a. hulpdienst en activiteiten) en coördineerde en ontwikkelde ik samen met collega’s nieuwe activiteiten.

coach, begeleider en Aromatouchmasseuse

  •  Walking Together
  •  nov 2019 - jul 2020

Sinds september 2019 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf als coach, individueel begeleider voor mensen met een Wmo indicatie en als Aromatouchmasseuse (massages met essentiële oliën van Doterra)