Company Detail

  1. Home
  2. Regio Rotterdam
  3. Bedrijf detail
Coachee

Over “Trudy van der Weide”

Na bijna 25 jaar in de reiswereld ben ik, vanwege Covid-19, noodgedwongen op zoek naar werk in een andere branche. Mijn grootste probleem is dat ik geen idee heb welke kant ik op wil en hoe ik mijn werkervaring en kwaliteiten kan inzetten in een andere branche.

Ik ben goed in communiceren, coördineren en organiseren, ik spreek uitstekend Engels en Duits en redelijk Italiaans.
Mijn kenmerken: enthousiast, direct, hardwerkend, collegiaal, leergierig en sociaal.

In mijn vrije tijd sport ik graag, ik doe aan bootcamp, fietsen, wandelen, bokszaktraining, hardlopen en yoga. Ook houd ik van nieuwe plaatsen ontdekken in het binnen- en buitenland en nieuwe dingen leren door workshops en webinars te volgen.

Na de MTRO ben ik in 1994 in het buitenland als hotel entertainer en later als hostess/reisleidster aan de slag gedaan. Tussendoor heb ik ook nog een jaar door Australië gebackpacked. In 2006 ben ik teruggekomen naar Nederland en vervolgens heb ik 13 jaar als Product Manager bij de Jong Intra Vakanties gewerkt. In juli 2019 ben ik als Account Manager Groups & Incentives bij Brabant Expres aan de slag gegaan. Na de uitbraak van Covid-19 ging het bedrijf in slaapstand en werd mijn contract niet verlengt.

Geen projecten gevonden.