Company Detail

  1. Home
  2. Anders
  3. Bedrijf detail
Coachee

Over “Nita Bouwman”

Graag wil ik mijzelf even voorstellen, mijn naam is Nita Bouwman, ben 36 jaar oud en woon in een gezellig dorpje Groessen met mijn gezin. Ik ben een zeer ambitieuze vrouw maar helaas heb ik zelf een zeer lichte verstandelijke beperking, maar je merkt er weinig van, onzichtbaar dus, maar net als alle mensen (ook kinderen) met een handicap en of een lichamelijke of verstandelijke beperking loop ik tegen dezelfde problemen aan met onze samenleef – omstandigheden. Het klinkt misschien raar maar ik wil hier iets mee doen om ook anderen te helpen die tegen hetzelfde probleem aanlopen. Daarom ben ik bezig met het opbouwen van een nieuwe politieke partij voor en door mensen met een handicap, lichamelijke of verstandelijke beperking, zieke mensen en hele arme mensen. Voor dat ik dit ging doen, heb ik al van alles geprobeerd. Ik ben heel erg ondernemend met heel veel nieuwe ideeën. Ook ben ik al zeker 7 tot 8 jaar bezig met mijzelf te leren kennen, maar nu heb ik mijn roeping gevonden, samen met al een klein clubje beginnen wij met opbouwen van de nieuwe politieke partij met als naam: Nieuw Socialisme en als het even kan op verschillende niveaus: lokaal, Landelijk, Europees en Internationaal want deze genoemde bevolkingsgroep woont niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van onze wereld. Ik sta op om voor deze bevolkingsgroepen te zorgen, en zeker als het gaat om politieke – aandacht die we als de genoemde bevolkingsgroepen niet krijgen. Graag wil ik u ook uitnodigen om mijn website te bekijken: nieuwsocialisme.org Heeft u vragen of wilt u mij graag helpen? Neem gerust contact met mij op, graag tot gauw! “Ik heb een droom, heeft u die ook?” Bestaat er misschien een kans dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Ook geen – politieke hulp is welkom. Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet van,

Nita Bouwman
Nieuw Socialisme
Website: nieuwsocialisme.org
E-mail: [email protected]

P.S. Mijn idee is om vrijwillig ambassadeur te worden om voor mensen met een handicap en of een lichamelijke of verstandelijke beperking op te komen voor wat hun rechtvaardig, gelijkwaardig en gerechtigheid is, ook op lokaal, landelijk, Europees en Internationaal – niveau.
Ik wil mij graag vrijwillig actief gaan focussen om de eerlijkheid, gelijkwaardigheid en rechtvaardigheid voor mensen met een handicap en of een lichamelijke of verstandelijke beperking en dus ook voor kinderen, die rechten, normen en waarden kunnen alleen maar op politiek – gebied waargemaakt worden. Ik ben lid van Inclusie Nederland, en VN – Ambassadeur Inclusie Nederland. Vanuit Inclusie Nederland, ben ik werkzaam in de werk – groep Europa en Internationaal niveau, daarnaast ook nog eens VN- Ambassadeur Gehandicapten van UN Wereld Gehandicapten Dag, ambitie van Nieuw Socialisme is ook om Internationaal Ambassadeur Diversiteit, Inclusie & Toegankelijkheid te worden in de toekomst.

Geen projecten gevonden.