Company Detail

  1. Home
  2. Regio Breda
  3. Bedrijf detail
Coachee

Over “Eszter Jakab”

Halo

Ik ben Eszter Jakab 32 jaar oud  oorspronkelijk kom ik uit Hongarije en inmiddels woon ik al 13 jaar in Nederland.

Ik ben sinds juni 2020 thuis met een flinke burn-out.

Ik werk sinds een jaar als dagbestedingscoach in een verzorgingshuis. Ik ben hiervoor 7 jaar in de verzorging gewerkt. Ik heb een SPW4 diploma. Maar nu dat ik in die burn -out ben beland denk ik dat dit werk niet meer bij mij past.

Ik ervaar veel lichamelijke klachten, ik ben Hoogsensitief  heb PMS klachten , ben erg moe , en heb vaak een vage hoofdpijn ,en ik ervaar vooral dat ik totaal uit balans ben. Mijn burn-out komt niet alleen door de werkdruk van de Coronatijd maar ook door dat ik in september 2020 ben gescheiden , daarna verhuisde en begon ik op mijn nieuwe baan.

Ik ben 11 jaar getouwd geweest met een Narcistische man die waarschijnlijk ook een bipolaire stoornis had. Ik heb mezelf compleet verloren in dit huwelijk en eigenlijk 1 maand na dat ik geen contact meer met mijn ex-man meer had viel ik uit met een burn-out.

Ik heb al veel dingen geprobeerd en doe al veel dingen zo als gezond eten: suikervrij koolhydraatarm en weinig gluten, + vitaminepilletjes. Ik volg yoga lessen. En met enig regelmaat doe ik (christelijke)-meditaties.

Ik zou graag hulp willen in verband met mijn lichamelijke klachten en misschien wat ondersteuning van het verwerken van mijn huwelijk en mijn burn-out en eventueel hulp bij het oriënteren naar een andere beroep.

 

Met vriendelijke groet Eszter Jakab

 

Geen projecten gevonden.